Új hozzászólás Aktív témák

  • tboy93

    nagyúr

    Tegnap kimentunk a haverral a fovarosi autopiacra, megnezni par tipust, mi az ami tetszik. A felhozatal eleg siralmas, egy auto sem volt, amit isten igazabol elhoztam volna.

    Volt egy 2010-es focus, mk3, 1.4 milla, 1.6 benzin kombi. 200 alatti km volt belehazudva, de olyan leelt volt a belseje, hogy letettem a hajam. Mallottak az ajtokarpit muanyagok, borzalmas volt belulrol a 8 eves auto. A 18 eves civicem koroket ver ra. Meretre egyebkent eleg lenne, de nem igazan fogott meg a tipus. Utana megneztem meg par mk2 focus kombit is, de nem igazan jon be az sem.

    Volt kint egy kereskedonel 2db 7gen 2.2ctdi accord. Beultem es kapasbol olyan ismeros erzes fogott el, hasonlit a 7gen civicemre ez az, persze sokkal-sokkal jobb minosegben az accord. Mar az ajto csukodasa is meger egy miset, az ules meg alom. A hatso resz is sokkal kenyelmesebb es veszett jol tartjak magukat meg ennyi evesen is, ranezesre nem tudtam megmondani mennyi lehet benne. A kettostomegu mar mindkettoben rugott leállításkor, nem tudom meg mennyi lehet hatra nekik, illetve az egyik keken fustolt. A jarasa a motornak szep egyenletes, dizelhez kepest nagyon kulturalt. Ettol fuggetlenul eldontottem, hogy dizel accord nem kell.

    Amibol sok volt, az az MK4 mondeo, sajnos csak dizelt tudtam belole megnezni, de meretre egyertelmuen ez volt a legnagyobb kozepkategorias auto. Cefet sok hely van benne elol, hatul es a csomiban is. Ha csak ez alapjan kene dontenem, tuti a mondeo nyerne. A belseje is kulturalt volt, azert egy szinttel feljebb van mint barmelyik focus, a 10 eves auto belul meg nem volt elfaradva. Viszont nem fogott meg, valahogy nincs meg az az erzes, hogy kene.

    Ultem 8gen civicben is, csak ugy kivancsisagbol, a cockpit fasza, nagyon tetszett, de hatul is keves a hely es a csomagtarto is viccesen kicsi. Hamar elvetettem.

    Volt kint egy Subaru Legacy 2.5 GT. Atyám. Hű-ha. Már kívülről is elvarazsolt, gyongyhaz feher szinben, belul vaj bőr karpit, uff kemeny. 6 henger, boxer, alomszep hangja volt, ami erdekes volt nekem, hogy gazfroccsre a fordulat visszaesesenel beremegett a motor, n tudom hogy ez normalis-e egy boxernel. Az ulespozicio fasza, a pedalok elrendezese jobb mint az accordban, a kormany isten, hatul boven van hely. A valto kegyetlen jo, pontos, eszméletlen rovid uton jar. Az egesz autonak roppant minosegi erzete van, bar a konkret peldany nem volt jo allapotban. Itt ott szakadt volt a bor, 4-bol 3 kp zar motor halott volt, csomit nem lehetett kinyitni sehogy sem, hatso elektromos ablak nem mukodott :U es 2.5 milla, lol. Ennel sokkal jobb allapotu legacy van fenn hahu-n 1.75-ert.

    Utoljára egy benzines. 2003-as 2.0 7gen accord kombit neztunk meg, 1.5-re volt kiirva, nemetbol jott, semmi info nem volt rola. Erezhetoen kivolt mar az autó, valami kamu 200 alatti futas volt benne, de tippre biztosan fel milliot futott mar. A belseje meg igy sem volt olyan gyasz, mint mondjuk a 2010-es focus, a motor gyonyoruen jart. Alja rohadt rendesen, nemet auto volt. Szervizkonyveskent hirdettek, 1db pecset volt a konyvben 2004-bol 76k km-nel :DDD

    Lenyeg a lenyeg, kombi accord vagy kombi legacy most a ket befuto, a legacy picit jobban tetszene, de mindenki probal rola lebeszelni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák