Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz rainman72 #108300 üzenetére
Nincs vele különösebb bajom, bár az ős öreg Philips talán kevésbé tükröződött.
Fekete gondolom egyiken sem az igazi. Kis kocajatek volt rajta nem tapasztaltam különösebb után húzást de lehet csak én nem vagyok eléggé érzékeny rá5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
csixy
addikt
LG oled TV-n hogy lehet fényerőt állítani? Hogy tekerném bele a csillagcsavarhúzót az oled képernyőjébe!
[ Szerkesztve ]
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
rainman72
nagyúr
Kipróbáltam több ips-t,de vannak eltérések.
Sötétben van nagyon szürke fekete,és van jobb,vállalható is.
A VA paneleknél jobb a helyzet,a magasabb kontraszt is segít.
Az Lg-k input lagja jó,pl a Nano753-é 10ms körüli,az UP seria is hasonló sztemPhilips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
addikt
-
rainman72
nagyúr
-
addikt
válasz rainman72 #108312 üzenetére
Most összehasonlítottam a va monitorral, azon egyértelmű, a tv is hasonló csak sokkal kevésbé látható a fény, de merevebbnek is tűnik a kijelző. IPS-nél ez hogy fest?
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
addikt
válasz rainman72 #108316 üzenetére
Akkor ez va, eldőlt.
Köszi,
Gondolkodom még a magic remote-on, nfc nem tudom mennyire kell, iphone van, ott nem tudom megy-e az nfc bűvészkedés meg mondjuk nem is sokat tükröztem eddig.
Amit linkeltél jó árban van, annyit lehet megérne a dolog5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
addikt
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv! Adott egy LG 55UK7550-es LED tv, amelyiknek egyik pillanatról a másikra elment a hangja, illetve egyes csatornák esetén erősen szaggatottan, dadogósan hallatszik csak. Mindegy, hogy a beslő hangszóró, vagy optikaival, esetleg HDMI-n keresztül megy az erősítőbe, minden opció esetén ugyanez van. Próbáltam a kábeltv adást, youtubot, Netflixel, HBO-val, külső HDD-ről filmekkel...semmi se jó. Egyébként egy filmlejátszás alatt történt a dolog.
Jelenleg gyári visszaállítás után állítgatom vissza a dolgokat, hátha... előtte volt egy perces áramtalanítás is, de semmi. Mit lehet még megpróbálni?
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok van valami program amivel NAS rol be lehetvtallozni filmeket és le is jatsza? VLC kellene de az nincs. Szóval valami hasonló... PLEX van , de jelenleg direktben szeretnék tallozni és lejátszani...
Koszi -
pjen
félisten
válasz Szaszabond #108324 üzenetére
Nincs nasom, tehát csak tipp. A serviio nem működne?
-
pjen
félisten
válasz Szaszabond #108326 üzenetére
Igen, számítógépet tud. A kijeölt meghajtókat látja és Tudsz is benne tallózni. Gépre felrakod a progit, hozzá adod a Tv ket amiken van hálózat és már megy is. Van serviio topik is.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
A Plex is direkt, + az is tud DLNA-t, ua. mint pl. a Serviio, de SMB/NFS szintű tallózásra ne számíts.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
csixy
addikt
válasz pecccccccca #108308 üzenetére
Köszi ! az oled kezelést ki kellet kapcsolnom hozzá.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
mr.tamasbiro
őstag
Az Lg Thing Q alkalmazásba bele lehet rakni a tv-t mert nekem nem jön össze.?
Sikerült,tegnap megállt de most jó lett.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Van egy 55sk8500pla amin a héten elkezdett szaggatni a hang, megy a netflix vagy az hbo a kép tökéletsen megy, a hang pedig kimarad egy pillanatra. Mitől lehet? Milyen hibára utal?
Köszönöm a segítséget!
-
ultio
aktív tag
Pl. Asus RT-AC66u B1 router. Rácsatlakoztatott winyó médiaszervernek beállítva, a tv is eléri. Filmek, képek, videók, mindent lejátszik a tv is.
És természetesen más eszköz is, ami a hálózatba van kötve.rasti rusti
-
blakey
titán
válasz ultio #108333 üzenetére
Ez továbbra is DLNA.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
vargalex
félisten
-
pjen
félisten
válasz Szaszabond #108338 üzenetére
Nekem van philips de dlna t használok. Azért köszi.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz Szaszabond #108330 üzenetére
Jelenleg android-os tv-k tudják a smb-t, nfs-t. Nem tudsz olyan programot tenni rá amitől tudni fogja.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Croft-21
őstag
Több mint egy hete megrendeltem az egyik webshopban az 50nano753pr Tv-t. Először dec 9-et jelölték meg a várható átvétel dátumának, dec 9-én már azt írták dec 14. a várható átvétel. Írtam nekik 10-én emailt, hogy akkor ma tuti át vehetem? Azt írtàk igen, mert előreláthatólag ma érkezik be a raktárba. Ma még mindig az van kiírva, hogy dec 14. a várható átvétel, tv sehol. Holnap megint kereshetem őket, mert nekik eszük ágába nem jut szólni, hogy mi a helyzet. Jól kezdődik a tv vásárlási kálváriám.
-
asdf_
veterán
válasz Croft-21 #108342 üzenetére
Ha nincs áru, nincs mit csinálni. Nekem van olyan termékem beszállítónál, aminek (idén) szeptemberi beérkezést mutat a rendszer, aztán ehhez képest mindjárt karácsony, áru meg sehol. Ha a fa alá kell, akkor most bármit csak és kizárólag készletről szabad vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
Üdv!
Nincs véletlenül valakinek lementve a 6.00.05 firmware? TV-m hülyül, utolsó ötletként frissíteném, de 824 Megás frissítéshez nincs tárhely, hogy le tudná tölteni. Az oldalon lévő .25 meg nem települ USB-ről.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
vargalex
félisten
válasz cbmfan #108348 üzenetére
????? Vagy én fogalmaztam rosszul? Kértél egy konkrét firmware verziót, de nem írtad le, hogy milyen típusú készülékre (2014-es a legutóbbi hozzászólásod, így egyáltalán nem biztos, hogy arra), így hogyan tud bárki is segíteni? Illetve az sem derül ki, hogy downgrade-olni akarsz-e (ami már egy ideje nem lehetséges), vagy upgrade lenne.
Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- KZ Z1 PRO Bluetooth 5.2, Érintővezérlés, Zajszűrő
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Niceboy NIC-HIVE-DROPS-3 vezeték nélküli fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest