Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
rebrickable-n megadtam, hogy milyen szettjeim vannak. kineztem par moc-ot es ugye olyankor jelzi, hogy abbol mennyi mindenem van.
azt be lehet allitani, hogy a feltoltott keszletembol csak bizonyos szetteket nezzen? nyilvan egy assembly square csodas nyersanyag forras, de nem szednem szet egy auto kedveert.
-
Pocee
senior tag
Az 5 éves elmúlt 10hónapjának kívánságai
Végül csak megvettem a Lego Movies figurát,egy volt elérhető összvissz.[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
thomeef
őstag
Ezeket az Architecture készleteket gyűjti valaki? Kiváncsi lennék 1-2 véleményre, egyre inkább mozgat a téma
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
Fr0z3n
őstag
-
törölt tag
válasz lord.lakli #22404 üzenetére
pontosan melyik listat kellene csinalni? custom list?
illetve van jo par elemem, ami ilyen tartalek, de jo lenne listazni. ez lesz a part list?
a keszleteket set list alapjan csinaltam, vagy a szetszedhetot kapasbol valami custom list-be kellene bepakolni?
[ Szerkesztve ]
-
lord.lakli
őstag
válasz #75376384 #22413 üzenetére
Belépés után MY LEGO főmenü alatt található My Set Lists alatt tudsz tetszőleges számú listát felvenni. Egy lista részleteinek szerkesztésekor be tudod állítani, hogy az építési kalkulációba beszámít-e a lista. Amikor kikeresel egy szettet és a listához adod hozzá, ott tudsz majd állítani, hogy melyik szett melyik listába kerüljön. Kézzel is át tudod pakolni egyikből a másikba a szetteket.
My part lists alatt tudsz az elemekhez listákat készíteni és berögzíteni az elemeket külön-külön, amiket vettél.
-
Throme
veterán
Végre alkalmam nyílt megépíteni a palackba zárt hajót...
A végeredmény tetszik.
Szerintem jó lett a Lego tervezők munkája, összehasonlítva az eredeti (Jake) dizájnnal..... kinézetre.A kis hajó árbocai és vitorlái nem túl stabilak. Kis érintésre is elállítódnak a vitorla rudak, vigyázni kell a párhuzamosságra, mert csak úgy szép.
Ha már áttervezték igazán csinálhattak volna nagyobb átlátszó elemeket, úgy mint az üveg tetején. Felül 4 db szép, nagy, ívelt lapokat alkalmaznak. Ehhez a mérethez a pl hógömbnek az ívelt lapjai is kicsik, ezért kellett a kis ablakokkal kipótolni. Ez mind az átláthatóságot akadályozza. Az aljáról nem is beszélve. Mintha ütés hatására "bepókhálósodott" repedt lenne. Szerencsére annyira ez a rész nem látszik.
Az állvány szerintem jó lett, az üveg nyaka és a dugó is.
Elfelejtettem az orrvitorla árbocot felhajtani, most vízszintesen áll, de egyelőre nem bontom meg az üveget....
A szett doboz nyitási módja tetszik. Fel lehet hajtani a borítóképes oldalt/fedelet, és nem kicsúsztatni kell a tartalmát, hanem kipakolgatni.
Nekem ez az első Ideas készletem, és már ki is raktam a lakásban, jó látható helyre. Szééép
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
Topikgazda
válasz turikoczka #22419 üzenetére
ja, komoly, május16 VIP-eknek, meg 320 ojró, de ugye jön a kalózos is
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Fr0z3n
őstag
Ez jóóó. Kérdés, hogy ténylegesen végig megy 1 lökéssel vagy annyira azért nem kreatívak a legos népek 🤔
-
hulp01
senior tag
válasz thomeef #22406 üzenetére
Nekem eddig az összes megvan a sorozatból. Látszik itt is a fejlődés. Az elején még mindegy 4 stud széles volt, aztán egyre csak híztak. Csak hogy véletlenül se lehessen normálisan egymás mellé pakolni őket. London, Sydney, Velence szerintem a legjobbak. A felhőkarcolósak a legkevésbé érdekesek szerintem. A sor legvégén mindenképpen Chicago van. Shanghai még nincs meg, arról majd később tudok nyilatkozni, de az érdekesnek tűnik.
A többi Architecture is nagyon szép. Nem tudom, hogy csak ezekre a várososokra gondoltál-e, vagy a többire is. Ha többire is, akkor azokról is írok, ha érdekel. Gyűjtöm a sorozatot, és elég sok megvan belőlük. Csak a nagyon régiek nincsenek meg.Bakker, ez a hullámvasút nagyon állatul néz ki. Nem hiszem el, hogy ez is kellene. Ennyi pénz és hely a világon nincs.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
PR0JECTNR56
addikt
Semmi szükségem erre, de ettől függetlenül elég menő.
-
thesound
addikt
Ninjago vonal is erős lesz.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Djuree
félisten
Ennek motor nélkül nincs értelme. A ferris wheel is motoros, persze nem jár hozzá alapból.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
baszki, hova fogom ezt rakni?!
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
LudiDOK
csendes tag
-
LudiDOK
csendes tag
válasz Djuree #22426 üzenetére
El kell, hogy szomorítsalak de szerintem motorizálható lesz a többihez hasonlóan. Ha jól megnézed a bódénál van megint 2 technic tekerő (ha nem lesz motorizálva akkor manuálisan müxik) és a jobb hátsó kanyar előtt technic motorlánc vezet végig a sínen felülről és vissza alatta. Szerintem felhúzza majd a mozgó lánc (az igazihoz hasonlóan) a kocsik alján levő fix fogaskerék segítségével és lendületet adva le fog kavarni a sok kanyaron keresztül.
-
törölt tag
válasz lord.lakli #22417 üzenetére
ertem, koszonom a segitseget.
elkeszult a mu. nem siettem el, tartott vagy 8-9 oraig az osszerakasa, de minden pillanat egy elmeny volt, plane ennyi ev szunet utan.
meg valami emberibb helyet kell neki talalnom, igy elsore csak feldobtam a polcra.
a gond az, hogy van ket macsek a hazban. vagyis kulonosen latvanyos helyen eletveszelyes dolog elohagyni.a kovetkezo a bank vagy detektiv iroda es a pet shop lesz. nagyon nem jo ez igy.
[ Szerkesztve ]
-
Brumi
senior tag
Megjöttek az képek az új Arctic sorozatról is.
Az új állatok nagyon jók, de maguk a járművek és az épületek szerintem borzalmasak. A 2014-es sorozat sokkal szebb volt De legalább spóroltak nekem egy csomó pénzt.
http://www.flickr.com/photos/brumi/
-
Freddy76
addikt
válasz Djuree #22426 üzenetére
Nézem, nézem, gondolkozom, de valahogy nem jön át, hogy miért is nincs semmi értelme motor nélkül. Ha ki van álítva tök ugyanúgy néz ki motor nélkül, a gyerek pedig tudja tekerni is. Szerintem akár motor, akár nem motor, qrva jó.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
C4mp3r
addikt
varhato volt, hogy jonni fog a joker manor miatt. sajnos igy ezt is be kell szereznem a korhinta, oriaskerek mellett, illetve az uj harry potter szettek. nagyon draga lesz ez az ev
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz Freddy76 #22439 üzenetére
én mérnök vagyok, nehogy már tekergessem ha lehet automatizálni is vmit.
nekem leginkább motorral adja az igazi hullámvasút feelinget, persze anélkül is jól mutat.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
atus72
őstag
Az egyik FB csoportban valaki bedobott egy 8MFt-os gyűjteményt vegyesen, alkatrészek, komplett szettek...
lehet rárepülni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Öregszem
- Apple notebookok