Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz unclefucka #21028 üzenetére
Mit használsz tervezéshez? Gondolom nem LDD, vagy csak én voltam béna, és nem találom hol a renderelés benne? Csak view mode-ban tudtam eddig screenshotolni. Ráadásul csak a béna default hátterekkel.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Revolit #21051 üzenetére
LDD-t használ, a renderelés pedig vélhetőleg Bluerender-el történik.
-
LÁZ
Topikgazda
kikerült a galaxis leggyorsabb tragacsa
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
thesound
addikt
A 60 éves ajándék készlet elfogyott.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Abban tud valaki segíteni, hogy kell BL-en boltot nyitni? Nagyjából beállítottam mindent, de nem engedi megnyitni. Ennyit ír: Your store will remain closed until new seller verification process is completed.
Store password-del beenged, és látom is az egy darab tecnic szettem.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
thesound
addikt
válasz access_denied #21064 üzenetére
8-10k-ért láttam őket.
Én is várom már a csomagom, de pár napja nem mozdul a tracking.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
-
Pötyi
őstag
válasz Victoryus #21066 üzenetére
Tudod, nagyon sok a csaló, kétes eladó a BrickLinken. Amikor te boltot nyitsz, akkor olyasmit ellenőriznek, hogy nem-é egy korábban hivatalosan bezáratott, csaláson ért, vagy NSS státus kapott eladó nyit új boltot?
Például név, cím, ímélcím, bankszámlaszám nem-é egyezik meg egy korábbi bolt adataival? Vagy hogy amit leadtál bankszámlaszám, az valós-e?
Vagy van egy olyan turpisság, hogy először felhasználóként (ezt vevőt jelent) kell jelen lenni, egy ideig így kell aktívnak lenned, lehetőleg sok pozitív visszajelzést begyűjtened vásárlóként, majd _aztán_ nyithatsz boltot is.
Ilyesmik vannak.
[ Szerkesztve ]
QNX is cool!
-
-
balint82
senior tag
Mall.hu akciók ismét:
Srácok, lehet rendelni 31070-et 10990-ért megint (engem is elkapott, be is húztam egyet).
42066: ismét 27e
60167: 21e (24től indul máshol)Batman szettek is jó áron, egész sok jó akció van.
Szép napot mindenkinek és bocs
Google Pixel 4a
-
Throme
veterán
válasz velizare #21071 üzenetére
Hajó a palackban.
Egyszerűsítve.Ötletesek.
balint82: üdv a klubban .
Mi kesz belőle, gyári, vagy moc, vagy ez is, az is?[ Szerkesztve ]
-
sodokan
tag
kockanet.hu-ról mik a tapasztalatok? Az biztos, hogy a kosárba be tudok tenni 10000 db-ot ugyanabból a LEGO-ból...
-
törölt tag
Sziasztok.
A 75105-ös miért drágult meg ennyire? Tavaly decemberben még 50 alatt volt a hazai webshopokban (volt, ahol 39-40), most meg nincs 64 alatt......
-
balint82
senior tag
válasz Throme #21072 üzenetére
Kiolvastam itt a topicot, ha jól vettem ki, akkor az utóbbi idők egyik legjobb moc-olható legoja, ráadásul ár/érték bajnok is.
Zárójelben tenném hozzá, hogy hegyekben állnak otthon a jobbnál jobb bontatlan legok, időhiányban szenvedek (két picur van otthon). Eggyel több vagy kevesebb, csak nem ezen múlik a házasságom .Google Pixel 4a
-
Sirandrish
legenda
Skacok ez az Apollo űrsikló ez építési élményben milyen? Mert maga a cucc elég egyhangúnak néz ki..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Freddy76
addikt
válasz Sirandrish #21083 üzenetére
Nagyon jó.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
hulp01
senior tag
Az Apollo maga nem nagy cucc, csak pár alkatrész, viszont a Saturn V rakéta, na az már valami.
A hétvégén raktam össze, és végig fülig ért a szám az építés közben. Nagy élmény egy alapvetően szögletes építőjátékból hengert építeni. A belső szerkezete eszméletlen jó. Mindenképpen ajánlom a megvételét. Ráadásul az összeépített rakéta is nagyon jól mutat. Bár az tény, hogy sok benne az ismétlés (már csak a formából adódóan is), de azért messze nem egy Big Ben vagy Tower Bridge. Ár-érték aránya is nagyon jó szerintem. -
-
Jim-X
őstag
Csatlakozom a tobbiekhez! Tenyleg nagyon nagy elmeny az epitese is, foleg ahogy a kezeid kozott bontakozik ki a hordozoraketa 3 fokozata Nagyon jo megoldasokkal van teli es igy egy meglepoen stabil szerkezet lesz a vegen (lehet vele rohangalni a szobaban mindefele hangokat kiadva )
A játék az nem játék!
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm mindenkinek. Ha nem érkezik MAC akkor lehet ő lesz a kövi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
access_denied
senior tag
válasz apezka #21092 üzenetére
Nem is értem, hogy hol a poén, mert ugye az "expectation" lett a végleges kiadás. Legalább annyi fáradtságot vett volna a "poén" alkotója, hogy valóban az expectationt "szerkeszti" a képhez.
Lehet szidni, nekem spec. nagyon bejött.
-
simonek
csendes tag
Dorogon a Sparban láttam reggel 2017-es adventi naptárakból pár darabot:
- City, Friends 4300,- Ft
- SW 7000,- FtA dobozokra sajnos ráragasztották az akciós árat.
-
Gondwana
addikt
Vett-e ma valaki 16k-ért karácsonyi vonatot?
(Annó 23-ért drágán vettem ezek szerint a karácsony utáni akcióban?)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Saccco
nagyúr
válasz Sirandrish #21099 üzenetére
Ez ilyenkor "hitelre megy" és a hó végén levonják?
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...