Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Throme #21649 üzenetére
ez az eladótól függ. ha közvetlenül amazontól rendelsz, akkor emlékeim szerint dhl, ha az amazon csak a felületet adja, és más az eladó, akkor meg az, akivel az ő szállítója le van ide szerződve.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Djuree
félisten
Na mit láttam basszus, céges oktatás van a héten egy panzioban, az oktatoterem másik fele le van kerítve, valami gyereksarok mert tele van játékkal, az egyik dobozban feltünt valami lego felirat. Kiszedtem, egy 10198 ucs tantive 4 leirása.
Ezekszerint valahol itt kéne lenni az alkatrészeknek is, tanfolyam helyett inkább nekiállnék keresgélni.
Bér valszeg széthordták már, meg ami megvan is össze van rágva. Nem is tudják milyük van.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
hulp01
senior tag
-
thesound
addikt
2018-ban már cukornád alapanyagból készülnek a lego növények. [link]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
-
hami85
tag
Erről mi a vélemény: The Hulkbuster: Ultron Edition
-
LÁZ
Topikgazda
válasz hami85 #21659 üzenetére
2 poszter + kisrepcsi jár hozzá, megfontolás tárgyává teszem, hogy búcsút intsek a vip pontjaimnak ezügyben. , vélemény még nincs, de nem gondolnám, hogy olyan rossz lehet.
ps. hátha vmi ámerikai jutubos már összerakta
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
LÁZ
Topikgazda
válasz R3ĐßuŁŁ #21664 üzenetére
méret /25cm /, meg jár hozzá egy fekete fehér limitált print ma meg hnap, illetve ugyanez színesbe is (az elvileg marveles vásárlásokhoz is adják).
ps. az mk43 figura is limitáltabb, ha jól emlékszem
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Retekcloud
tag
Nem tudom eldönteni melyik csomagot válasszam. Ki hogy döntene a helyemben?
10218: Pet Shop
10232: Palace Cinema
10243: Parisian Restaurant
10246: Detective's Office
Ez a 4 Creator vagy UCS Falcon (75192)? -
Peathee
aktív tag
válasz Retekcloud #21675 üzenetére
Számomra ez könnyű döntés, mert a SW készletek nem érdekelnek! Creatort venném
-
Freddy76
addikt
Creator.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Teszla_
senior tag
Én a Falcont venném (nekem is ez a tervem pár hónapon belül). A többi ahhoz képest "olcsó", később nem fog úgy fájni, ha egyesével veszed meg őket.
-
Sundesz
őstag
válasz Retekcloud #21679 üzenetére
4 modulart vedd most inkább. A pet shop és a palace cinema a régebbi, a másik kettő meg még bőven kifutás előtt áll. Az újabb szetteknek kidolgozottabb a beltere is.
Hörcsög Powa'
-
bobafett
tag
Attól függ mit akarsz. Ha modulárisoknak nekikezdesz, a végén elkaphat a gépszíj ott is...
-
bobafett
tag
válasz Retekcloud #21682 üzenetére
13 van már... a régiek arany áron...
-
bobafett
tag
válasz Retekcloud #21684 üzenetére
Itt vannak.
-
bobafett
tag
válasz Retekcloud #21686 üzenetére
Mi viszonylag időben kezdtük el gyűjteni őket, de az első háromról már mi is lemaradtunk. Egyszerűen ésszerűtlenül drágák lettek már addigra is.
-
[CsuCsu]
őstag
A kifuto keszleteket vasarold eloszor, tehat a modularis hazak jobb dontesnek bizonyulhatnak. (Felteve, hogy ugyanannyira erdekel a Falcon, mint a hazak).
-
Freddy76
addikt
válasz Retekcloud #21689 üzenetére
A Falcon erre tökéletes: gyermeki izgalmakat kiváltani. Én is zabáltam a körítést, a beszerzést, a kicsomagolást, az építés tervezését, majd az építést, amit aztán a hatodik zacskó körül elkezdtem unni, a tizedik körül pedig már csak az vitt előre, hogy mégse hagyjam már félbe. De lássuk be, bármennyire cool a cucc, azon túl, hogy k.rva nagy, nem sok pozitívuma van bármelyik kisebb (és olcsóbb) Falconnal szemben.
A modularok közül ellenben mindegyik egy élménycsomag. Jól néznek ki, részletesek, izgalmasak, változatosak, egy pillanatra sem fullad unalomba az építésük. Az általad felsoroltak közül a Pet Shop és a Palace Cinema még a régi vonalat képviseli, azaz kevésbé részletesek (különösen belül), ezeket viszont azért érdemes megvenni, mert hamarosan kivonásra kerülnek. Az új modular (Downtown diner) zseniális, de az még évekig a piacon lesz.
Amúgy a régi modularok mennyiért mozognak bontatlanul, illetve bontott, de ép, hiánytalan állapotban?
-
Freddy76
addikt
válasz velizare #21696 üzenetére
Amúgy igen... Nálunk minden legómmal játszhat a kislányom (most 6,5 éves), pár szabály betartásával, pl. én veszem le, ha bármi leesik, szól, és nem keverjük az elemeket. Pici kora óta így van, megszokta.
-
LÁZ
Topikgazda
válasz bobafett #21698 üzenetére
rendeléskor még igen, aztán miután lekattintottam már nem, majd futok egy kört a szupporttal, aztán kiderül mi a helyzet, a színes érdekes mód ott volt a fizetés után is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...