Hirdetés
Aktív témák
-
korte1111
csendes tag
Közben megnéztem a sony w4500 -nál is időeltolásban lehet megadni GMT+1 beállítással a helyes plusz nyári időszámítás be opcióval. Igazából egy ilyen GMT -és beállítási lehetőség hiányzik az óra beállítási menüben. Az a gyanúm hogy a Samsungnál Magyarország 15 fokkal nyugatabbra található.
Esetleg a szerviz menüben állítható? Valaki tudja hogyan lehet bejutni említett menübe? -
Plutor
aktív tag
egy 50-60Hz-s tv hogyan tudhatja az 5:5 pulldowt?
[link]
konkrétan az Lg LH3000 sorozat.[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz korte1111 #34351 üzenetére
Szerviz menü: .info-menu-mute-bekapcs gomb (tv kikapcsolt állapotban van alapból)
Melyik szolgáltatónál vagy? Nálam is auto.-ra van állítva az óra,és nincs ilyen probléma,mint nálad.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
szab.tam
nagyúr
hi!
lehet, hogy n+1-edszer feltett kérdés, de akkor sem tudom...
2 kinézett típus:
samu le32b530
lg 32lh3000melyiknél ajánlja fel biztosan pc-re kötve a vga driver-ben az 1920*1080 / 24-hz-et?
az lg-nél a gyári leírás egyértelműen mutatja, (és ez sajnos semmit nem jelent, mert az lg iszonyú pontatlan), hogy: HDMI 60p/50p/30p/24p. tudom, hogy a1080p videójel és a pc signal nem ugyanaz, de ahol van 24p, ott a pc 24-hz-et is be lehet állítani? a 2 ugyanaz? ez a következtetés valós, vagy már itt is tévedek?
de a samsung még ennyit sem ír...
előre is
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
EasyLife
aktív tag
nem tom írták e már de most véletlen lereseteltem service menüt és újra kellett kerestetnem a csatornákat és bejött ar euronews teszt csatornája digitálisan
-
melandri
tag
Üdv hozzáértők és tapasztalattal rendelkezők!
Két Samu modell a kiszemeltem:
LE37B650T2
LE37B550A5
Filmnézésen túl:PS2-t szeretnék használni, PC-ről fotókat nézegetni, talán némi netezés esetleg régebbi játék, és sportműsorok TV-n. Egyelőre egy Ati Radeon 9600 kártya van a gépben.
Véleményetek szerint alkalmas a két modell maradéktalanul ezekre ???
Egyforma panel van a kettőben vagy a 5. és 6. széria között van különbség?
Kell e vga upgrade??? -
c41r0^
őstag
válasz szab.tam #34354 üzenetére
Mind2 TVnél van 24 Hz támogatás dvi-hdmi kábellel, VGA-t összekötve.
dvi-hdmi-vel nekem 32LH4010-el: 1920x1080-ban nálam Catalyst 9.8 alatt a következő lehetőségek vannak, és működnek is: 24hz-25hz-29i hz-30i hz-50hz-59hz-60hz, a TV is kiírja, milyen módban megy
1280x720-on viszont: 50hz-59hz-60hz-61hz lehetőségek vannak, ott nincs 24 hz, tehát célszerű a 720p 24 fps filmeket is 1920x1080-on 24hz-en nézni
-
c41r0^
őstag
válasz Plutor #34352 üzenetére
látod, ezt jó lenne tudni, ezt próbálom kideríteni, mióta megvan a TV-m...
mert PC-vel összekötve nálam dvi-hdmi-vel tegyük fel 1080p 24hz-en nézem a HD ripet, és csak annyit ír az OK gombot megnyomva, hogy "1080p 24 hz", miközben a valósághű mozi (real cinema, azaz a 24p funkció) ki van szürkülve, de ugyan ON állásban van...de nem hiszem, hogy aktív lenne...elméletileg annak kéne mennie, hogy a 24 fpsből 120-at csinál 1 mp alatt úgy, hogy 1 valós, filmből származó frame-et 5ször jelenít meg, de csak ötöd ideig
mindent kipróbáltam már, firmware-eket, beállításokat a 2 hónap alatt, és nem tudtam rávenni a TV-t, hogy a Real Cinema funkció ne legyen kiszürkülve, hogy manuálisan tudjam állítani ON/OFF
-
ForRedGlory
félisten
Hali!
Sajnos nagyon nem vagyok otthon a dologban, így linkelnék párat, amiket a büdzsé még megenged. Melyik a legjobb szerintetek?
Amire használnám: Leginkább Full HD menne majd rajta, illetve DVD, így a kontraszt és szín telítettség talán nekem a két legfontosabb tulajdonság.
Samsung LE40A856S1MXXH LCD televízió
Samsung LE40A656A1FXXH LCD televízió
Panasonic TX-L42U10E LCD televízió
Philips 42PFL5604H LCD televízió
Samsung LE40B530P7WXXH LCD televízió
LG 42LH3000 LCD televízió
Panasonic TX-P42S10E plazma televízió[ Szerkesztve ]
-
adriankoooo
senior tag
Vajon ez elerheto lesz a Bx50-es szeriahoz egy szoftverfrissitessel?
http://www.youtube.com/watch?v=dx9HoSUQE2U
Nem lenne rossz.
-
Mozso26
senior tag
válasz ForRedGlory #34362 üzenetére
Én a helyedben fontolra vennék még egy tv-t. A Philips 42pfl7404 et, és a helyedben ezt is venném, idei modell , 100hz 14bit...stb ennek van szeritem a legszebb képe az árához képest.
[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
válasz adriankoooo #34363 üzenetére
kb ezer éve elérhető.
-
zhagyma
őstag
válasz adriankoooo #34363 üzenetére
Ha facebook, twitter elérésre gondolsz, akkor nem valószínű. A specifikációk szerint a LExxB5xx szériában nincs ethernet port.
UI: Hacsak az USB-re nem dugsz egy WiFi adaptert, aminek a használatát valamely firmware-ben engedélyezik.
[ Szerkesztve ]
-
toeki
senior tag
8404 szervizmenuben találtam vezetéknélköli elérést gondolom ha bekapcsolom attól még nem lesz benne wifi mert alapból nem raktak bele? ugye? :d
-
kovipetii
csendes tag
Samsung LE32B650 LCD televízió. Ezt vettem ! Szerintem gyönyörű .
Laptop:Toshiba A100-906, Telefon:Iphone 3G s Konzol:Xbox-360+ kinect
-
birooo
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék tőletek, hogy a Samsung B650-es típushoz hasonló paraméterekkel rendelkező LG lcd tv-t tudtok nekem ajánlani? Ami a legfontosabb nekem az az usb-re köthető külső hdd és az azon keresztül történő filmnézés.
Köszönöm előre is a segítséget. -
Mozso26
senior tag
válasz birooo #34370 üzenetére
Az idei LG sorozat az LH , ebböl is hivatalosan az LH5000 és 7000 ami tud külsö eszközröl lejátszani , viszont DLNA nincs aszem, se net Tv. Az lh 4000 se rosz és ugy tudom a szervizmenüjéböl tudsz okosakat csinálni és akkor az is lejátszik ezt azt, de nem 100%ban.
Szasanyi abban az árszegmensben és méretben nem nagyon nézelödtem.sorry
-
ForRedGlory
félisten
válasz Mozso26 #34364 üzenetére
Thx
És erről a Sony Bravia KDL-40L4000-ről mi a véleményetek? Nem mai csirke, de csak Sony és csak Bravia
170.000 forintért utánam dobják[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #34375 üzenetére
én azt mondom, hogy egy kicsit rááldozol még ls kapsz egy sokkal korszerűbb TV-t ami kenterbe veri az olcsóbb Sonykat. Keress rá a 42LH4000-re.
8ms helyett 3ms, 100Hz meg jobb kontraszt...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
ForRedGlory
félisten
válasz Vikthor #34377 üzenetére
Én is pont ezen vacilláltam... Akkor ezt megveszem
Köszönöm a döntést. Először a 42LH3000-et néztem, de az LH4000 csábítóbb valóban és még a lélektani határon belül van. -
Overdose.
csendes tag
LG szegélynélküli szériák, SL80, SL90.
TruMotion 200Hz, 150,000:1 kontrasztarány, ill. SL9000: LED-háttérfény, 3,000,000:1 kontrasztarány, Bluetooth támogatás, és DivX lejátszás...
*
Mitisubishi LT-46249, LT-52249:
18 hangszóró, Dolby Digital 5.1 surround, YouTube, Flickr, Picasa és Pandora elérés hálózaton keresztül stb.Lehet gyűjtögetni!
-
dabadab
titán
Volt itt szo input lagrol eleget, talaltam egy erdekes cikket, amiben X360-as jatekok konzolos input lagjat mertek meg: vagyis azt, hogy ha egy teljesen input lagtol mentes TV-re lenne kotve a konzol, akkor mennyi ido telne el a gomb megnyomasatol annak az eredmenyenek a megjeleneseig (az eredmenyek a 67 ms - 200 ms savban szorodnak, ennek fenyeben erdemes ertelmezni a TV-k nehany tiz ms-os lagjat).
DRM is theft
-
adriankoooo
senior tag
válasz EasyLife #34365 üzenetére
Azt mondod, hogy a B650-re vannak youtube, flickr, facebook widgetek?
Meg nem vettem meg a TV-t, varok karacsonyig, de ez tenyleg remek lenne, ha mennenek ezen a szerian is a fenti widgetek.
Egyebkent most volt egy szep kis tores a B650 araban:
http://www.argep.hu/chart_971319.html
Jelenleg 275 ezer korul all az ara, remelem meg megy lejjebb is.
-
Reinhardt
őstag
Ha csak a kep es a szamitogeppel valo tokeletes kapcsolat szamit, akkor melyiket kene megvennem?
LE32B650
UE32B6000 -
Lonsi
tag
Sziasztok! Most olvastam és néztem meg a képeket az új Sharp LED TV-ről. A pixmania.hu-nál 9.11-től lehet vásárolni ilyen tv-t. Kb egy árban lesz, vagy egy kicsit olcsóbb, mint a Samsung B-s sorozat. Esetleg tud valaki bővebben a 600-as Sharp TV-ről?
Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
elszszu
csendes tag
Hali
van egy Samsung B650 -esem. Lehet kulon letolteni Widget -et hozza, vagy a firmware -bol szedi oket? Alapbol csak az AccuWeather es a Youtube -van.
-
nagyúr
válasz ForRedGlory #34378 üzenetére
233 rongy bruttóért 47 colosat?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
korte1111
csendes tag
HUHUHU valamit nem úgy állítottam vissza, ahogy volt a samsung b650- es szervizmenüben és a hangerő visszajelzése a bal alsó sarokból felköltözött a bal szélre. Szerintem jobb, mint a régi egyrészt így látható ha feliratozás van a képernyő alján, másrészt a csúszkát jobban megszoktam. Teljesen úgy néz ki mint a böngészőkön a csúszka. A menü világoskék árnyalatot kapott. Más változást eddig még nem tapasztaltam.
-
Beep
csendes tag
Sziasztok!
mint tapasztalt tulajdonosok a következőben kérem a segítségetek mert kicsit elakadtam a vásárlás azon szakaszában, hogy 37" 100Hz vagy inkább 42" ami nem százas a Full HD persze most már természetes.
Konkrétan lg37lh4000 (178e) vagy lg42lh3000 (180e) bár most akciósan az lg42lh4000 is 200 körül mozog de már így is átléptem a keretet de győzzetek meg, hogy érdemes még rá áldozni.
[ Szerkesztve ]
-
tocsa72
csendes tag
üdv
37 lh 4000 ebben pillantban állítombe zsír új -
hiperion
csendes tag
Üdv!
Le akarom cserélni a régi CRT monitoromat 16:9-es LCD-re, de jó lenne két legyet ütni egy csapásra, és tévét is kapni vele egyúttal. A LG M227WD tv-tuneres monitort néztem ki, de azt írták egy tesztben, hogy játékra kifejezetten kerülendő a rendkívül magas bemeneti késése miatt. Ha valaki rendelkezik ezzel a típussal, mondana véleményt róla ilyen szempontból? Tényleg nem jó játékra?
Esetleg ha valaki tud ajánlani tapasztalat alapján egy másik monitort, ami megfelel a tvtuneres/22"/kb 70 ezer Ft/filmre/játékra/munkára/ feltételeknek, azt is szívesen veszem! -
neoka86
csendes tag
sziasztok!
Van valakinek ötlete arra hogy miért van az hogyha a HDMI-DVI kábellel összekötött LCD tv-men nézek filmet akkor néha belassul a kép. Nem szaggat, csak mintha lassabban játszaná le. De ugyanez a probléma a monitornál nem fordul elő! Ha valakinek van valami ötlete ossza meg velem. Köszönöm előre is! -
Csabi8507
tag
Hali mesterek.
Lenne pár kérdésem ha lehet.
1-Tudnátok mondani nekem top 3 olyan internetes boltot ahonnan megmerjem rendelni a tv-met?
2-Samsung vs Philips? Melyiket érdemes venni?
Tv+game+film
Előre is köszi. -
VGYke
addikt
válasz Csabi8507 #34394 üzenetére
2.) = Ha a lé és méret mindegy: Philips 52PFL9704...
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
talentum
csendes tag
Sziasztok,
Laikus leven a velemenyetekre volnek kivancsi. Nehany honappal a garancia utan ma ez
a vekony, csunya pink csik fogadott a sony lcd tv-enken. Javithato hiba ez szerintetek?
A kep eredeti meretben itt: [link]
Elore is koszonom a hozzaszolasokat.[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz talentum #34397 üzenetére
Erről csak ez jutott eszembe how to fix a plasma tv
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...