Hirdetés
Aktív témák
-
toeki
senior tag
hali
főleg anrab és zhagyma de bárki aki tud segiteni :
próbáltam pfl8404-en lejátszani hd trailer-eket usbről (.m2ts kiterjesztés - ez elvileg AVCHD video és azt hittem avc-t ismer) de nem sikerült
valamit nem jól csináltam vagy nem támogatott formátum? (pl philips demo trailereket is leszedtem azok is ebben a formában vannak és nem gondoltam volna hogy csak külső eszköz közbeiktatásával tudom őket lejátszani
esetleg ha valaki tud olyan oldalt ahonnan hd trailer (lehetőleg nem movie hanem promo) videókat lehet leszedni amiket támogat is usb-ről való lejátszásnal azt megköszönném(jöhet priv-be is )
thxjah és valami k**** jó képe van analóg kábel adásnál ezen nagyon elcsodálkoztam
[ Szerkesztve ]
-
2ning
tag
http://index.hu/gazdasag/magyar/2009/09/01/lcd-kijelzo-nagyhatalom_leszunk/
"Azok natív HD-s filmek."
Lehet hogy azok de nem HD-ben látod (illetve a tv felskálázza). Lehet még az 1280x720-at sem érik el. Angol csatornák is ilyen vagy kissebb felbontásban jönnek. Drága a sávszél - sajnos. -
2ning
tag
1440 x1080
-
2ning
tag
A Duna tv-nél is ebben a felbontásban tárolják valami MPEG2 LGOP-ban vagy miben, amit aztán a szerver felskáláz 1920x1080-re és ez 1,4Gb/s 1080i HD-SDI jelfolyam megy az AH-nak.
Szerintem talán 10év múlva ha egyáltalán lesz valódi 1920 x 1080p tv adás de akkor meg minek vakítanak??? Blu-ray és semmi más? -
2ning
tag
Visszatérve ide: [link] Kiknek gyártanak? Nem ismerem a céget.
-
tuso
tag
Közben megtaláltam a műszaki paramétereket a sugárzásról.
.....videó formátum: 1080i @ 25 fps (50 félképes váltottsoros letapogatás, teljes HD felbontás, azaz 1920x1080 pixel)
adatátviteli sebesség: műsoronként 12 MBit/sec
videó tömörítés: MPEG-4
DVB-T rendszerparaméterek:
moduláció: 64QAM
üzemmód: 8k
FEC (hibajavító kódarány): 2/3
GI (védelmi intervallum): 1/16 -
-
Drag77
senior tag
válasz pinnacle #34232 üzenetére
Szia!
Én tőlük, vetem a samu B650 -venem, edig tapasztalat pozítv. Sajnos a tv-m en hibás a lanport megadták egy szerelő számát, ma jön ki és úgynéz ki el kell vinni a tvt javításra, egyelőre korekt a hozzáálásuk, ha elkészült a tv beszámolok.
)üdv. Drag
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
pinnacle
nagyúr
Köszi!Találtam egy leírást a Samsungokról.A 650 kontrasztja 8000:1 a 750 4000:1 ez lehetséges?
-
adriankoooo
senior tag
Kar, hogy csak most neztem ra a szlovak samsung oldalara, egesz jo akcio volt aug. 31.-ig:
https://www.samsungklub.sk/Public/regulations.aspxB650 vasarlasakor 100 eurot adtak vissza, b750-nel 300-at.
-
anrab
addikt
nos hirtelen ennyit tudok segíteni mert nem nagyon foglalkozom vele mert a tv itt van mellettem.
ezt töltöttem le: Demo AVCHD (M2TS) 1080p DVD #2 [strus]
ULTIMATE AMBILIGHT EXPERIENCE [PHILIPS]
VIDEO CODEC: H.264 HIGH@4.1
RESOLUTION: 1920:1080p
FRAME RATE: 25
AUDIO CODEC: AC3
BITRATE: 640Kbps
SAMPLE RATE: 48KHz
CHANNELS: 6
[link]
USB: nincsenek lejátszható fájlok a mappában! /csak ez van rajta/
DLNA: a fájl nem található vagy nem olvasható.
windows media center -- media player 12 -
anrab
addikt
az hogy usb-n nem játsza le még megértem de! DLNA-n a média player 12-nek kellene lejátszania! mint a sz.gépen.
VAGY NEM? -
anrab
addikt
Felejtés-HUN 5.1 .mp4
USB-DLNA, viszi mind a kettő
most a MOV fájlokat se viszi pedig a multkor mentek a media player 11-el, meg valamilyen HD demók.
na egyenlőre elég volt! ha jutott valaki valamire én is szivesen olvasnám mert nem értem hogy ki-kivel van. -
tuso
tag
válasz c41r0^ #34266 üzenetére
Szoba antennával kizárt ,hogy tudod fogni Pesten. Én úgy tudom, hogy a Pest környéki sugárzás teljesítménye vissza van véve ( ne zavarja a MIG-ek frekijét ). Attól is függ, nincs-e az adott hely leárnyékolva más háztömb által...Nekem Békéscsabán, simán jön erősítős lepkével ( full-os jelszinttel)
-
zhagyma
őstag
Szia!
Az AVCHD overview szabvány H.264/AVC MPEG4 videókódolást / Dolby AC3 hangkódolást használ, amelyet "m2ts" filekonténerbe csomagol (szerintem így magában ezt nem tudja értelmezni a xxPFL8404 + manual). Szerintem az "m2ts" konténerből át kellene konvertálni egy, a TV által ismert konténer formátumba: Például itt az LE40B650 tesztelés kapcsán megtalálható egy "m2ts" -> "mkv" konverzió leírása.
[ Szerkesztve ]
-
alien_
őstag
Valakinek van tapasztalata Toshiba Regza 32RV635 -tel? Xbox360-at szeretném rákötni + DVD -t nézni.
Swarm is coming.
-
Plutor
aktív tag
Szentgotthárdra azért esett a választás, mert ezeknek a termékeknek az alapanyagát repülőgépen lehet szállítani, Korea és Bécs között pedig közvetlen cargo járat van, az összes megvizsgált helyszín közül pedig a Rába-parti város az amely Bécsből a legkönnyebben megközelíthető – indokolta a helyszínválasztást.
Gondolom Samsung vagy Lg -
pinnacle
nagyúr
Úgy néz ki, hogy végül a Sony Z4500-at választom.Esetleg van valakinek személyes tapasztalata?
-
ERPY
őstag
Most értünk haza a Görög útról, amit a Samsung-tól kaptunk a TV mellé. Nagyon jól éreztük magunkat, és szuper volt minden. Bár nem a témába vág, de gondoltam megosztom veletek. Aki kapott utat, használja ki, nagyon jó hely.
[ Szerkesztve ]
-
-FLY->
őstag
Helló!
-Samsung LE32B460B2WXXH
-Samsung LE32B450C4WXXHTi melyiket választanátok? 10e forint különbség van a kettő között, B460 a drágább és kétszerese a kontrasztja a B450-hez képest.
Vagy esetleg még ott van a Bravia KDL32S5500K, annyiba kerül mint a B460. -
benyo
tag
sziasztok.
mi a vélemény a samu le40b530p7w-ről?
felhasználás sima 7köznapi sasolós, esetleg pcről mozizós.HAÉRTMIGO
-
matthews
aktív tag
SZiasztok!
Valaki mondja meg légyszi, hogy a Samsung hivatalos magyar oldalán lévő firmware (2004.1) a 40B650-es TV-hez az egyetlen és legutolsó ami létezik?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
dh66e
veterán
Ne mond hogy kizárt én is szobaival fogom Pesten ,ház is van előttem ami takar mindenkinek próba szerencse.Budapest,Kabhegy kb 10%on ontja magából a jelet.Te a Szentesi adót fogod ami korrektül sugároz.Talán 2012 előtt még eltűnnek a MIG-ek és lesz végre kánaán magyar módra!Mármint digitális földfelszíni televíziós sugárzás!
-
creedszl
aktív tag
sziasztok
lcd tévé vásárlását fontolgatom.a véleményeteket kérem
én úgy gondolom hogy egy 82-es lenne ideális, de azt hiszem az már túl nagy lenne mivel általános gépezési dolgokra használnám mint játék,net,film...
szerintetek is nagy lenne a 82-es ezekhez?ugyanis félek hogy sokat torzul a kép mondjuk egy játék alatt ami pörgős pl.
milyen méretet ajánlanátok ti maxra?most egy sima 22-es monitorom van...Hulligaaan
-
tuso
tag
-
Drag77
senior tag
válasz matthews #34288 üzenetére
Szia!
A legutolsó, de nem az egyetlen. Nekem pl a Német oldalon lévő megy fel csak a tvre az duplája méretben is.
üdv. Drag
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
matthews
aktív tag
-
Oraculus
tag
Sziasztok!
Véleményetek és tapasztalataitok szerint e három 82cm készülék közül melyiket tudjátok "nyugodt szívvel" ajánlani? (10%PC, 40%dvd/avi/divx, 50%UPC digital gold)- LG 32LH4000
- Philips 32PFL5604H
- Samsung LE32B530P7WXXHKöszönettel,
Ori"This is usually the part when people start screaming." - Gabriel Gray (Sylar)
-
pinnacle
nagyúr
A PC képét nem lehet 1920x1080-ban megjeleníteni az LCD-n?Azt hittem, hogy csak veszek egy DVI-HDMI kábelt.
-
tuso
tag
válasz pinnacle #34299 üzenetére
természetesen meglehet jeleníteni. Ez csak egy referenciatáblázat.(egy mankó,segédlet hogy tud, adott szabvány milyen felbontást jelent) Ha a videókártyád támogatja, semmi akadálya. Én Vaio-val használom 1080p-be nézem az mkv.-s filmeket. Kicsit félreérthető ,valóban az a táblázat.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest