Hirdetés
Aktív témák
-
Pityesz82
tag
Hi all!
Kineztem ezt a TV-t: Samsung LE32B551A.
Valakinek esetleg tapasztalat,velemeny.Jatek menne rajta orrverzesig!! -
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Én egy Samsung Le 32 b450 es Hd-ready tv-t vettem egy problémám van vele a hangja elég gagyi. Olyan gyengén szól hiába állítok be akármilyen hangszínt. A Sony-é sokkal jobb volt. Másnak is van ilyen tapasztalata?
-
sanko7777
csendes tag
Sziasztok, a Digital ko-tól rendelt már valaki közületek? Ha igen akkor mik a tapasztalatok? A válaszokat előre is köszönöm.
-
VGYke
addikt
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Reinhardt
őstag
Mi a különbség a Samsung LExxA650 és LExxB650 között.
-
hdmi
tag
-
Flow
senior tag
Sziasztok.
Lattam egy eleg jo ajanlatot a Sony KDL-40V4220-re, 180e Ft korul hozza tudnek jutni (gari, stb). Az a gond, hogy netes aruhaz, tehat nem tudom megnezni, milyen a kepe, hogy teljesit "eloben"... Esetleg valakinek tapasztalata? Altalaban mi a velemeny a Sony-krol? Vagy itt nincs olyan, hogy ami egy bizonyos markaba tartozik, az hordozza a stilusjegyeket?
Koszi!
Flow
Rationally I have no hope, irrationally I believe in miracles.
-
dewfah
tag
Sziasztok!
Erről a TV-ről mi a véleményetek?
Samsung LE46B53030% digit kábel TV,
40% DVD (és HDrip-ek)
30% xbox 360 lenne a felhasználásaMi a különbség a 6-os széria és az 5ös között? Mert az a sok csili vili DLNA meg internet@tv szerintem nem hiányozna nekem.... A panel ugyan az?
-
anrab
addikt
szerintem a 3D-s tv is elférne benne! [link]
-
olahjana
tag
Üdv Srácok.
Olvasom hogy a B550 esre rá lehet tenni USBvel egy winyót? és azon tudok filmet lejátszani? Ez tényleg így van? És ezt hogy lehet megtenni?
Most készülök tvt venni. 2 verzió van A656 vagy B550 de ha ez tud ilyet akkor elég esélyes a kicsike. Főleg hogy a 100hz et faszságnak tartom.Túl mű lesz a kép tőle
Please Help
THX -
emre33
addikt
válasz olahjana #34468 üzenetére
?garancia elvesztése? Juj ilyeneket honnan veszel?
Elöször is nyugalom- Semmi pánik.
Gyár által támogatott funkció. HDD-t rákötöt, távírányítón lesz pér gomb, amit megnyomsz, és hupsz indul a film
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
RockHaRD
addikt
sziasztok. 250-ig bezárólag milyen 46 colos lcd-k jönnek szóba? Márka mindegy, csak a legjobbra lennék kiváncsi ilyen árfekvésben.
-
snipr
aktív tag
Sziasztok!
40"-ban keresgéltem és olvasgattam eddig sokat, aztan most tortent egykis változas, aminek eredmenyekeppen a TV-nek 103x68cm hely áll rendelkezésre nem fér be a 40es sehogy (40B650 volt a kiszemelt)... elkezdtem olvasgatni 37" után, de elég lehangolo, hogy xarabb panelt raknak bele és alig alig olcsobb... el is ment a kedvem a tovabbi keresgelestol, mert csak a rosszat olvasom mindenhol
Tud esetleg valaki 40B650 tudásu 37-es TV-t ajanlani? (lehet inkabb edes tudatlanságban kellett volna megvenni a 37est, ugy hogy nem nezem meg egymás mellett a 40essel és nem olvasok utána )
Köszi!
-
RockHaRD
addikt
Sony KDL-46V4000-ről tudnátok vmi véleményt mondani?
-
mad1
veterán
Samsung LE32R32 nek lehetseges hogy 1176x664 a nativ felbontasa?
Mert elvileg 1360x768 nak hittem de ugy mar nem eles a kep.
Ha egy jatekbol kilepek ami 1360ra van allitva,akkor meg elcsuszik, mert nagyobb a kep mint amit a kijelzo megjelenitene.Valaki tudna hasznos infoval szolgalni mit kellene tennem hogy 1360ban nativ legyen?A vga drivert meg nem babráltam,egyebkent HDMI-DVI kabelen jon a jel.
Big thxNe szemetelj ! = Steam
-
c41r0^
őstag
A TV-ddel mennie kéne az 1360x768-nak dvi-hdmin. 60 és 50 hzen biztosan, 1280x720-ban 25 hzen is (talán még 24en is), de csak 60Hzen lesz natív 1:1 pixel mapping, legalábbis nálam így volt. De hát neked az is kell, 60 Hz.
Én egy LG 32LC51-et használtam 1360x768on sokáig dvi-hdmi-n és tökéletes volt ATIval és Geforce-al is, még d-subon is ( d-sub-on be kellett állítani az 1:1 pixel mappinget a TV menüjében, DVI-hdmin elvileg nem kell, felismeri automatán).
1360x768@60Hzre kell állítani, Samsungon a menüben talán be kell állítani, hogy "just scan/csak pásztázás", bár az LG-m érzékelte, hogy dvi-hmdin jön a jel, akkor letiltotta az összes képméretezést, csak a 16:9-et és a 4:3at tartotta meg, szal ha nem tudod just scan-re, akkor 16:9-re állítsd. vagy ha van a TV-ben PC mód, akkor azt is állítsd be, vagy címkézd meg a DVI2-t PC-re, ha úgy kell Samsungnál, ezt nem tudom, LG-nél (32LH4010 így van).
Catalystban és Forceware-ben is a HDTV menü alatt bizonyos felbontás/Hznél állítani lehet az under/overscant, 1360x768-ban 60 Hzen elvileg a maximális, tehát under- és overscan nélküli képet kéne kapnod, de előfordulhat, hogy a méretezési csúszka nem ott van, ahol kéne, ekkor állítsd be 0%-ra, hogy a natív felbontást kapd, azaz 1:1 pixel mappinget
és fontos: csakis a HDMI2-be dugd a TVn a dvi-hdmi kábelt, az a PC supported inputja
szerk sokadik: ja most látom, hogy nem R8x széria, hanem R3x széria, de sztem ugyanez él erre is, amit leírtam
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Sharp AQUOS LC32LE600E LED TV manualjat nezegettem, es ezt a tablazatot talaltam:
akkor ezt a tv-t ha osszekotom a gepemmel, mindegy, hogy min keresztul, nem lesz kepes a Full HD felbontasra?
-
ForRedGlory
félisten
"samu le37b650 200k
lg37 lh4000 200k
Ezek már pendrive vagy külső vinyóról is lejátszanak hd-t.Ezek idei modellek de vehetsz tavalyit is abból kapsz nagyobbat ezért a pénzért."Érdekelne, hogy az LG 42LH4010-ből is ki lehet-e valahogy csikarni hogy ha berakok neki egy filmmel teli pendrive-ot, akkor lejátssza a filmet. Valahol olvastam ebben a fórumban hasonlót, hogy megoldható valahogy, de nem lelem sajnos.
-
hdmi
tag
válasz Reinhardt #34486 üzenetére
Ez a táblázat a hagyományos PC bemeneti csatlakozásra vonatkozik. Ha hdmi-n keresztül csatlakoztatod, akkor kirakja Full HD-be. Pár hónapja volt erről szó egy Sony tv-vel kapcsolatban, ott is a manual tartalmazott egy ehhez hasonló táblázatot, de ott is csak a PC csatira vonatkozott, és nem a hdmi-re.
Viszont, ha jól látom ez egy új 32"-es LED-es tv a Sharptól kb 250k-ért. Szerintem ennyi pénzt nem ér egy 32"-es tv.[ Szerkesztve ]
a pénz nem boldogit, csak amit veszel belőle
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #34487 üzenetére
Megtaláltam végül: [link]
-
hdmi
tag
válasz Reinhardt #34490 üzenetére
Látom, elnéztem, a táblázatban tényleg szerepel a hdmi-re vonatkozó felbontás is, s így a táblázat alapján valóban nem tudja a Full Hd felbontást. Ez elég meglepő, mert én eddig úgy tudtam, hogy a mostani Full Hd tv-éken már alapnak számit az 1920*1080-as felbontás hdmi-n keresztül. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére is itt a fórumon ezzel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
a pénz nem boldogit, csak amit veszel belőle
-
Scoobyka
addikt
válasz emre33 #34469 üzenetére
mielött ilyen tanácsot adsz azért kicsit informálodj....a B550es gyári állapotban nem tud hdd-ről filmet lejátszani usb-ről....csak zenét.....ahhoz ,hogy lejátszon filmet is a szervíz menüben ügyeskedni kell......és ha sikerül is,nem müködik teljesen tökéletesen,mert valamikor újraindul a film(B550)....B650esnél nincs természetesen semmi gond ott minden megy mint a karikacsapás.
-
Pityke78
őstag
Tudtok olyan oldalt mondani, ahol le lehetne szűrni egyes tulajdonságok alapján a TV típusokat?
A Samsung 40LEB650-et néztem ki, de DLNA, internet nem igazán érdekelne. Ezt a plusz költséget inkább nagyobb méretbe fektetném (46").Amire szükségem lenne:
Full HD
100Hz
Mpeg4
Külső USB lejátszás (nem feltétlen)Samuban mik azok a típusok, amik ezt tudják, de egyéb extra nincs benne (DLNA, net)?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
copperhead
aktív tag
Valaki tudja, hogy mi az a mozgóképfelbontás?A Panasonicnál azt látom, hogy a plazmáknál 1080 az LCD-nél 800.Lehet, hogy az LCD filmet nem tud FullHD-n lejátszani csak álló képet, hiába 1920x1080 a felbontása?
-
emre33
addikt
válasz Pityke78 #34493 üzenetére
ez kellene neked: [L:Samsung%20LE46B530P7WXXH%20LCD%20telev%C3%ADzi%C3%B3][link][/L] 259.900 Ft
Csak egy baj van. Külső USB-ről a lejátszást csak a B650 támogatja.
Viszont olvastam hogy B530 esetén egy szervíz menü állítással ezen lehet segíteni
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
dabadab
titán
válasz Pityke78 #34493 üzenetére
"Tudtok olyan oldalt mondani, ahol le lehetne szűrni egyes tulajdonságok alapján a TV típusokat?"
"Samuban mik azok a típusok, amik ezt tudják, de egyéb extra nincs benne (DLNA, net)?"
A DLNA az egy egyszeru szoftveres bizbasz, gyakorlatilag nem kerul penzbe, a net szinten (az ethernet port HW-janak ara elhanyagolhato), raadasul 100Hz eleve csak a hatos sorozattol kezdve van, USB-s filmlejatszos TV-bol meg a 650 a legolcsobb.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest