Hirdetés
Aktív témák
-
-
Drag77
senior tag
válasz Tutu7030 #34048 üzenetére
Igen ugyan az a verzió megy rá ezért is csodálkoztam mért nem megy rá. A német verziót megené azt mondja ez jó neki és a németeknél is 650 nesként fut az összes, csak az exe neve más és a méret duplája mint a magyar oldalról letölthetőnek.
Holnap megeresztek egy telt a samsugnak, de szerintem jólesz a firmware hamár azt mondja rá.info:
All OS Upgrade File ENGLISH (EUROPE, CIS AND BALTIC, AUSTRIA, BELGIUM, CZECH REPUBLIC, GERMANY, DENMARK, SPAIN, FINLAND, FRANCE, UNITED KINGDOM, GREECE, HUNGARY, ITALY, LUXEMBOURG, NETHERLANDS, NORWAY, POLAND, PORTUGAL, SWEDEN, SWAZILAND, SLOVAKIA, ESTONIA, KAZAKHSTAN, LITHUANIA, RUSSIAN FED., UZBEKISTAN, LATVIA, UKRAINE)
FM/200907/20090720175532890/T-CHLCIPDEUC.exe
(Größe : 82.400 KB / Datum : 20.07.2009)[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
Drag77
senior tag
Na meg updateltem és muxik. Ezekszerint nekem anémet oldalt kel figyelni:-)
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
canniball
nagyúr
Csak nekem tűnik úgy hogy a letterbox adások "érdemi része" nem 16:9 vagy rosszul látom a dolgot?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
szendyfree
csendes tag
Problémák megoldva!
Működik a dlna twonkyval, Planet NAS7200-vel, Samasung Share-el, mindenhogy. működik a net.
Négy napig az UTP patch kábel szívatott!. Laptoppal jó a kábel, a TV-vel nem, úgy látszik az érzékenyebb valamiért. Kicseréltem egy másikra és minden működik mint a Schaffhausen.
Tanulság: ha két eszköz nem kommunikál elsőre cserélj kábelt!
Most már csak azt nem tudom miért van a távirányítón a REC gomb.....
Köszönet mindenkinek
talaldki.hu
-
luciferk
senior tag
válasz szendyfree #34064 üzenetére
A REC gomb azért van a távirányítón mert kezelni tudja pl: a samu dvd felvevőt is
-
Alex91
félisten
válasz szendyfree #34064 üzenetére
Epp mondani akartam, hogy meg kellene nezni a kabelt!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
[HUN]Tyson
senior tag
Hi all!
Adott egy nem túl nagy szoba, 2,5-3m távolsággal.
Ebbe keresek LCD TV-t.Felhasználás: főleg tv nézés (tetőantenna, esetleg később vmi upc vagy digi), ezen kívül dvd a hozzá csatlakoztatott dvd játékosról vagy pc-ről, minimális játék.
32"-ra gondoltam, passzol oda ez a méret? Ragaszkodjak a full HD-hoz? És az Mpeg4-hez?
Vagy felesleges?Milyen márkát, típust javasoltok?
És esetleg tudtok olyan helyet az országban, ahol 0% THM-mel lehet venni?
-
anrab
addikt
nem tudja valaki a Dimarson házimozi távirányító kódját? a tipusa DM-R 300
sehol nem találom a neten. -
-
multimelon
tag
hello! lehet nem ide tartozik
van egy nv 8800 gt vga kártyám, 2 dvi van rajta. a vga n van spdif bemenet összekötöttem az alaplapi hangkártyával de hangot nem továbbítja HDMI kábelen a tv-hez.
mit kell telepíteni és beállítani ahhoz hogy menjen a dolog? tud vki leírást, nekem nem sikerül.alaplap giga ma790x ud4p ezen realtek alc889a hd audio van.
tv philips ezen 4 db hdmi van, számít melyikbe csatl?[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz multimelon #34072 üzenetére
a pc-n az alapértelmezett hangeszközökben válaszd a video kártyádat. mindegy melyik hdmi-t választod csak társísd ahhoz a pc-t.
nem biztos hogy mind a két dvi kimeneten van hang! /ha jól tudom/ -
Plutor
aktív tag
Létezik olyan,hogy boltban vásárolt lcd tv-hez nem adnak magyar kézikönyvet?
Ismerősöm vett 1 Philips tv-t,és csak egy többnyelvű üzembehelyezési kis könyv volt hozzá.
Alapfunkciók leírásával. -
pimmi
senior tag
Sziasztok, lehet láma kérdés, de ha van egy lcd tv aminek nem tudom a pontos tipusát, mert nincs rajta a matrica, akkor honnan tudom meg hogy van - e benne digitális tuner ?
-
mad1
veterán
Mondjatok mar meg nekem pls. hogy a hdmi-n miert van elcsuszva a kep?Mintha nagyobb felbontason lenne mint amit a kijelzo bir.Win7 dvi-hdmi atalakito van a vga mon.
Xboxnal tokeletes a kep hdmi n.Jelenleg rgb n nyomom egy samsung LE32R32- onNe szemetelj ! = Steam
-
Lui76
őstag
Egy hozzá nem értő kérdésem.
DVB-s -es tuner (műhold)csak nagyon drága készülékekben van?(egyáltalán érdemes foglalkoznom a kérdéssel?)
Gondolom upc kártyafogadóhely nincs rajtuk ?
most digitális beltérim is van meg upc is de egyik sem hd képes...www.kezmuveskeramia.hu
-
zhagyma
őstag
-
multimelon
tag
Az a baj, hogy fel sem ajánlja csak realtek hd audio van, meg ha engedélyezem a multi stream et akkor van egy realtek hd audio 2 out de az spdif nél a csúszka nem működik mindkét dvi vel néztem, már a tv n másik hdmi-t is próbáltam. legújabb realtek hd audio driver+ új forceware 190.62 és nem bírom rávenni hogy kimenjen dvi/hdmi n a hang. nv forumon is sokan bajban vannak, vkinek ötlete van?
-
Móci
addikt
Üdv!
Ezt nézegettem, s gondoltam megkérdem, van e valakinek tapasztalata róla. Elsősorban monitorként használnám, azon belül HD nézésre, s kis játékra. Nagyobb nem hiszem hogy kell, hiszen ott ülök előtte majdnem egy méterre. Ha esetleg van másik modell jobb panellal ekkora méretben, az sem lenne rossz."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Z.Frank
csendes tag
Én két tv közt vacillálok, az egyik az általad kinézett
Samsung LE32B530P7W [link],
a másik:
Philips 32PFL5604H [link]Én is kérnék tanácsot, hogy a Philips mennyire megbízható márka, illetve hogy az Active Control + fényérzékelő azt jelenti-e, hogy a szoba megvilágításának megfelelően automatikusan változtatja a fényerősséget a tv, ezáltal néha kevesebb is lehet az áramfelvétele?
-
Mozso26
senior tag
Sziasztok , olvastam , hogy a plazma tv-ket csak állitva lehet szállitani, ez uyge nem vonatkozik a lcd-re is?
[ Szerkesztve ]
-
Végzet
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem egy LCD tv-t,de még elég kezdő vagyok a témába így hát lenne pár kérdésem. A Samsung LE-40B650-es a kiválasztott. Szóval:
1.Olvastam hogy USB-n keresztül lehet rá külső HDD-t rakni. Arra a HDD-re lehet a tv-ből felvenni dolgokat?
2.Ha a HDD-re rárakok AVI-t akkor tényleg nem lehet tekerni?
3.Ha feliratos filmet rakok rá akkor tudja kezelni?
4.Tényleg nem lehet a nyelvet kiválasztani,ha több nyelvű filmet raknék rá?
5.Lehet hogy nagy hülyeséget írok,de olvastam valami olyasmit hogy valahogy firmwarét fel kel törni ahozz,hogy DIVX-et lejátszon.Ez igaz vagy sem?
6.A sima,kábeles adás milyen rajta?A válaszokat előre is köszönöm!
-
zhagyma
őstag
Nézhetsz vele földi, kábeles, műholdas digitális adást is HD-ben. Műszaki szempontból összeköltözött a kábeles STB, a műholdas beltéri meg a TV némi jóindulattal. Már csak az USB porton keresztüli felvételt kell szoftverből megoldni. Na majd jövőre. Ha szolgáltatók is úgy akarják, akár a kódolt adás is nézhető lenne.
-
VGYke
addikt
válasz zhagyma #34090 üzenetére
zhagyma köszönöm!
Már csak azt nem látom, mivel több ez a B650-nél, hiszen azzal is nézhetnék (ha megvettem volna) kábeles digitális adást HD-ben, vagy nem? Bocs, de kuka vagyok a tunerekhez, meg adásokhoz Annyit tudok, hogy kábelre kell DVB T/C tuner, kódolt adásokhoz meg az MP4.[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
emre33
addikt
válasz Végzet #34089 üzenetére
Pont ilyen tv-m van. (40B650)
1: Ez tv, és nem felvevő
2: Lehet tekerni, de megnézem ujra. DLNA protokolon keresztül (lan) nem lehet tekerni.
3: Igen, irják is hogy milyen tipusú feliratot kezel
4: Hangot? Egyenlőre nem. De TV-t nézel, ami többnyelvű ott lehet. Ezt tuti ki fogják hamarosan javítani.
5: B550-nél van ez, mert az hivatalosan nem támogatja, de a megoldás ennél sokkal egyszerűbb.
6: Szép. milyen lenne ennyi pénzért?ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Major Major
senior tag
Sziasztok! Nem vagyok otthon a TV-kben, most sem önszántamból foglalkozom vele, csak nagyapám rákattant a nagyképernyőre, úgyhogy neki kell találnom valamit. Szinte 100%-ban UPC direct használatra kéne egy 40" környéki TV, lehetőleg minél olcsóbban.
Ezeket láttam hirtelen 170k-ért a fukarban illetve a teccsóban:
Sony KDL 40L4000
LG 42LH2000
A Sony full HD, az lg csak ready, de mivel scarton jön az áldás a beltériből, ez gondolom nem oszt nem szoroz. Az Öreg TV-zős fotelja kb 2-2,5 m-re van a TV helyétől, ha ez számít valamit.
A fő szempont a képminőség és a megbízhatóság, ez alapján melyiket ajánlanátok? Vagy ha van más, hasonló árban, akkor mondjátok légyszi.
Köszi! -
c41r0^
őstag
Sziasztok!
Megkérhetnék néhány fórumozót, hogy megnézzék a következőt 24p, azaz 5:5 pulldown-t támogató TVknél? Eléggé jól össze lehetne gyűjteni a tapasztalatok alapján, hogy a real cinema 24p PC-vel melyik TV-n működik és hogyan.
Szóval:
- 24 fps-es 1080p Blu-Ray HD rip-et elindítva, a VGA-t 1920x1080@24 Hz-re téve, a gépet és TV-t DVI-HDMI kábellel összekötve kinél működik a 24p real cinema funkció úgy, hogy a TruMotion-t (100 v. 200 Hz) kikapcsoljátok, ha a TV támogatja azt.
- Kinél szürkül ki vagy nem állítható a 24p real cinema és kinél lehet manuálisan állítani?
- Aki tudja manuálisan állítani ekkor a 24 real cinema-t, az lát-e különbséget ON és OFF állás között?
Én megnyitom a sort: LG 32LH4010, HD4770 9.8 Catalyst - 24 Hz-en (Levágás nélkül képopció, azaz nincs overscan) a Real Cinema "BE" állásban van, de nem tudom állítani, ki van szürkülve a menü, így nem tudom megnézni, kikapcsolt állapotban milyen lenne, így azt sem tudom ellenőrizni, hogy egyáltalán végülis be van-e kapcsolva, aktív-e egyáltalán. 3.08, 3.15 és 3.24 FW-vel próbáltam, minddel ez a helyzet, a HDMI bemeneti címkékkel is variáltam már (PC, HD-DVD, BluRay, címke nélkül), semmi változás.
Előre is köszönöm!
-
pimmi
senior tag
válasz Mecy_Lacee #34082 üzenetére
Thomson 81cm lcd, megvan a típusa, de az a típus a neten más csatikkal van,
kéne egy link ahol a thomson lcd tv-ék vannak ,tudtok ilyet ?
Mert a thomson oldalát sem talállom ahol tv lenne, segítsetek.
Csak ezt de itt hol van tv ?[link]
Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest