Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz Martinka96 #16039 üzenetére

    azért az egyetemről kiesve sosem volt reális dolog a saját lakás a frissen végzettek 90%-ának, szóval ezt nem szabad tragédiának megélni... 24 évesen én 3 másik sráccal laktam együtt egy 50 m2-es 2 szobás lakásban... Az első pár év sajnos nagyjából mindenkinek a lemondásokról, és a kompromisszumokról szól, és a nagy többségnek nehéz elindulni.

    szerk.: illetve nem tudom mi a végzettséged, és honnan származol, de van ám élet Budapesten kívül is, ahol a lakhatási költségek is máshogy alakulnak. Ha meg csak BP jöhet szóba, akkor itt sem az egyik legfelkapottabb kerületet lehet csak nézni ;)

    Ha ez vigasztal, én 34 leszek egy hónap múlva, és én se tudnám megvenni most ezeket a lakásokat. És amikor én először kimerészkedtem a munkaerőpiacra (építőipar), az 2012 volt és tombolt az építőipari mélyrepülés. Akkor azt mondták, hogy a heti 30 óráért a havi nettó 60k bérigényem az sok... :D Bár nem volt még meg a diplomám, de nem is diplomás állásra jelentkeztem, hanem random irodai műszaki ügyintézőnek.

    [ Szerkesztve ]

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák