Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    Nekem csak ingatlant kene ingatlanra cserelni, de mivel elsodleges meghatarozo a lokacio, igy aztan varhatoan "felfele" cserelek. Nem, nem csak varhatoan... kulon nehez hogy a videki ingatlan hamarabb eshet be, nyilik az ollo.
    Szoval nalam nincs alberleten bukas, viszont a megtakaritashoz kepest a kulonbozet sokkal nagyobb %-ban valtozik mindezido alatt. Azt se konnyu beloni. Foleg hogy tobb mindent nem konnyen kiveheto formaba raktunk felre... ltp me'g elso eveben es megtakaritasra kihegyezett.
    CSOK mar nem jatszik, mert felvettuk a 2 gyerekre (es 3. sem jatszik eletkorom miatt), de lehet hogy ujepitesu lesz belole, ha talalunk ertelmeset, mert most tenyleg nem dragabb mint a hasznalt. Igaz, sajnos nem a mi izlesunknek megfelelo a muszaki tartalom soxor (autolejaro futese benne van, de kotelezonel jobb szigeteles es szelloztetorendszer nincs, csak gazkazan...), nagyon meg kell nezni, de talan megeri, hatha ami nekem tetszik (alakithato), az masnak pont nem. [Ismeros mondta hogy az eszakra nezo nappali az jo, hatha masnak nem kell ot meg nem zavarja...]

Új hozzászólás Aktív témák