Új hozzászólás Aktív témák

  • A Zéé

    addikt

    válasz AssAssynn #146427 üzenetére

    A lényege nagyjából az volt, mint ami a videóban is van:
    -belterülete ezeket nem lehet lerakni, csak ilyen zártkerti/meg megőgazdasági területre.
    -mivel csak 2,43x2,6 a magasított konténer mérete is, és 10-10 cm szerkezettel számolhatsz minden irányból, szóval marad egy kb. 2,2x2,4 méteres keresztszelvényed lakótérnek, ami nem valami sok. Mármint amikor üres, nem tűnik kevésnek, csak amkior egy 2 átlag személyes ágy sem fér be úgy, hogy körbe tudd járni, akkor annyira mégsem sok. Plusz egy 12 méteres konténert nem is lehet eljuttatni bárhova, mert nem fér oda a kamion, és az autódaru, ami leemeli.
    -kintről is vagy körbe kell burkolni az egészet, vagy körbe kell maszatolni valami vízszigetelővel, és még akkor is zajos lesz, amikor az eső veri, és ropogni fog amikor jól felmelegíti a nap.
    -ahogy mutatja is, a külső nyílászárókat nem olyan egyszerű csak berakni. Kell egy fém keret hozzá, amit vagy le tudsz szigetelni valahogy, vagy nem.
    -gépészetet csatlakoztatni nagyon macera.
    -amint kikapcsolod a fűtést hideg lesz, amint kikapcsolod a klímát meleg lesz benne.
    -itt is igaz, mint bármi építésre, hogy nem a szerkezet a drága, hanem felöltöztetni.

    Ideiglenes tartózkodásra, meg hétvégi háznak a telekre jó, de lakni... Maximum ilyen magazinokban tűnik jó ötletnek. Csináltunk mi egyedi konténert autókereskedesbe irodának, az se egy leányálom, de arra jó. Illetve elég sokat tartózdokom irodakonténerben, én inkább kihagynám ezt a bulit... :N

    [ Szerkesztve ]

    Just a simple Lineman...

Új hozzászólás Aktív témák