Új hozzászólás Aktív témák

  • Dominó85

    veterán

    Sziasztok, aki eddig nem tudta volna:

    A Magyar Postánál újabb elbocsátások voltak (létszámleépítés). Aminek egyik vonzata, hogy azon városok, ahol eddig volt kerületi központi posta és körzeti posta (mini posta), ott átalakul a rendszer. Amennyiben regisztrált levél vagy csomagunk érkezik, de sikertelen a kézbesítés, úgy a lakcímhez legközelebbi mini postánál lehet a csomagot/levélküldeményt átvenni. Ennek egyetlen előnye, hogy a címzettnek a legközelebbi mini postáig kell csak elmennie. Hátrányai viszont annál aggasztóbbak. Vacak a nyitvatartás (szombaton 99%-uk nyitva sincs) és kevésbbé megbízhatóak az ilyen posták (értsd a csomagodnak új gazdija lehet).

    Most én is jól megjártam, mivel Logout-os tesztem utolsó résztvevője érkezett meg, de nem volt itthon senki. Ha a Sashalom 1 postán vehetném át, akkor holnap (szombaton) ők 8-14-ig nyitva vannak. Viszont ez a mini posta, ami kb 3 utcára van a Sashalom 1-estől szombaton zárva. Így legkorábban hétfőn tudom a csomagom átvenni. A teszt is csúszik vele egy hetet... Pff... szánalmas.

    Ruci1
    Ez a csomag már úton van a küldő ország felé, ahonnan rendelted a terméket, amit vettél. És mintha nem is próbálták volna meg kézbesíteni. Mivel a Belföldi feldolgozásra továbbítva után kellene egy olyan résznek lennie, hogy sikertelen kézbesítés, XY postán átvehető vagy raktárba leltározva/átvehető.

    [ Szerkesztve ]

    * Péter - 06302461862 *

Új hozzászólás Aktív témák