Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor0077
aktív tag
Szeretnék egy pirosat kérni tukko1-nek ezért az üzletért. Cseréltünk, és a csere zökkenőmentesen, gyorsan lezajlott!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
-
rbmp
csendes tag
Kérnék 1 pirosat pedozs felhasználónak. Korrekt,megbízható eladó.
-
MaxxDamage
félisten
válasz Gyuri44 #5520 üzenetére
Returnba kérnék egy pirosat a kollégának ezért a vételért.
Köszönöm !L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
206 cc
senior tag
Két pirosat kérnék Vittorio7 tagunknak.
Egy 2TB-s hdd vadi új és egy külső ház amit idáig vettem tőle ez volt a hirdetés.Megbízható segítőkész eladó!Hibátlan,tuti minőségű terméket adott.Korrekten zajlott az üzlet,mindenkinek csak ajánlani tudom!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Shokkolo
addikt
Pirospontot kérnék paytair kollégának, Xeon L5638 procit vett tőlem. Korrekt gyors vevő
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
tukko1
aktív tag
Szeretnék egy pirosat kérni gabor0077-nek ezért az üzletért. Cseréltünk, és a csere zökkenőmentesen, gyorsan lezajlott!
-
Ranagol_5
senior tag
Kérnék egy pirosat easyl0vernek ezért az alaplapért.
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
DinkaDanka
tag
Pirosat szeretnék adni Thaddiusnak. Egy Sandisk 32GB Pendrive-ot vettem tőle. Előre utaltam, másnap feladta a csomagot ami rendre ide is ért. Ajánlott eladó !
Real Gamers Never Die, They Just Respawn
-
szoke12
őstag
Üdv! Egy 90 W-os Dell töltőt vásároltam bercii kollégától. Rendkívül gyors, másnap itt volt a termék, ami nem mellesleg nagyon jó minőségű is.
Kérnék neki egy nagy pirosat!"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
pjani01
csendes tag
Kérnék egy pirosat johny.attilanak [link]
[ Szerkesztve ]
-
todor5
csendes tag
Kérek egy nagy piros pontot Narakh fórumtársnak mert egy sikeres üzletet bonyolítottunk le. Köszönöm!
-
aktív tag
Kérek szépen Xman társamnak egy pirosat a geil evo corsa üzletért.
kirakni meg csak amiatt nem lehet mást, mer butaságokat emleget.
-
laci0530
senior tag
Kérek egy piros pontot bsnss1976-nak a ma érkezett, kiváló Silicon Power Marvel M01 32GB USB3.0 pendrive-ért és a Toshiba 2TB 2.5" fekete USB3.0 Stor.e Basics külső háttértárért. :-) [link]
-
Shokkolo
addikt
Kérnek egy pirosat dawika -nak, ezt az Asus Sabertooth X58 alaplapot vette tőlem. Korrekt vevő
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Oczu
senior tag
-
kallaimisi23
csendes tag
Üdv4 Szeretnék PIROS PONTOT KÉRNI zsolti1902 kollégának EZÉRT az üzletért!
Precíz, villámgyors és megbízható!!!
Köszönöm!
-
v_tomi
csendes tag
Kérnék PIROS pontot Oczu kollégának 2x1 GB RAM vásárlásáért . Korrekt megbízható partner csak ajánlani tudom
最好的问候
-
fkenny
senior tag
Szeretnék piros pontot adni ezért az üzletért DJ nagyon gyors és korrekt vevő volt!
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
gylacus
csendes tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Piros pont jár werszomjas -nak ezért az üzletért.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest