Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KapusiJ
tag
válasz FullPanorama #984 üzenetére
Pirospont vissza is!
-
gizm0net
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék késrni t-pac kollégának egy 3,5" USB SATA HDD rack-ért. Korrekt vásárló!
Üdv: GiZM0net
Amiga Forever!
-
Tito1986
csendes tag
Hello, szeretnék kérni egy piros pontot Geffry kollégának egy Asus EeePc 1015BX magyar billentyűzetet vettem tőle.
-
jozsixi
csendes tag
Pirospontot szeretnék kérni cidalaineladó részére.
rugalmas, szolgálatkész eladó, köszönetem
jozsixi
a tegnap a ma múltja
-
jenci78
csendes tag
Pirospont jár Kavinton75-nek ezért az üzletért. Korrekt eladó, csak ajánlani tudom!
-
L1ZRRR
senior tag
válasz fatal1ty1984 #1009 üzenetére
Vissza is jár a piros pont fatal1ty1984 kollégának ezért az üzletért.
Korrekt, gyors, megbízható vásárló.
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
kuyarashi
őstag
válasz Dr. Romano #986 üzenetére
Mehet vissza egy piros pont Dr. Romano felhasználónak, akinek egy GTS250 videókártyát adtam el. Köszönöm.
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
dr.simi
csendes tag
Egy pirosat kérnék Junima kollégának ezért a Samsung HDD-ért!
-
kurahmaru
csendes tag
N.Ferry - nek szeretnák egy pirospontot ajánlani a tápegységéért
[ Szerkesztve ]
Me: No problemo. Narrator: But it was all problemo.
-
pisti666
aktív tag
Kérnék egy pirosat [jasonfly79] kollégának a zökkenőmentes és pontos üzletért.
Debreceni páros (daa-raa és én) By:PindurAnna "Hajtsd végre a küldetésedet minden erőddel. Ne ess kétségbe az utolsó leheletedig. Érd el, hogy a halálod számítson!"
-
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Piros pontot szeretnék kérni John Wayne fórumtársnak,ezt az alaplapot vásárolta tőlem. Korrekt üzletfél,minden a megbeszéltek szerint zajlott,bátran üzleteljetek vele
Üdv dredbiroGood hunting,STALKER !
-
MaxxDamage
félisten
Kérnék egy Pírosat verybigboy kollégának a sikeres Pioneer üzletért !
Köszönöm !L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
konradl
tag
"Okos légy, mert hülyéből sok van"
-
BeriHampeR
aktív tag
Szeretnék pirosat kérni köszörü kollégának, akitől egy tökéletesen működő netbookot vásároltam, körrekt gyors és pontos. minden úgy volt ahogy meg volt beszélve! előreutalás után azonnal küldte, másnap délelőtt itt is volt a gép, hibátlan állapotban, jól becsomagolva hogy ne sérüljön az út során! Mindenkinek ajánlom!
-
crysis 2011
aktív tag
Hatalmas piros pontot kérnék pakooo kolegának 2db ps3 játék és egy ps3 joyért!
megbizható csak ajánlani tudom mindenkinek! -
verybigboy
senior tag
válasz MaxxDamage #1028 üzenetére
luimapeiz kollégának is jár a piros, köszönöm a másodszori megkeresésed!!!
VBB.
-
ghostmat
tag
Pirospont jár jozsef8 kollegának, ezekből a ventikből vásárolt nálam egy 12cm és a hirdetésben már nem látható csak képen CM Ledes hűtőt.
Utalásos volt, minden a megbeszéltek szerint történt, szóval PIROS!
-
csendes tag
Kérnék Szépen egy Piros Pontot crysis 2011 Fórumtársnak! Korrekt Vevő! Mindenkinek Ajánlom!
-
G.Peter
aktív tag
Kérnék egy piros pontot randras kollégának, egy autós töltőt vettem tőle.
-
petruchenko
tag
[link] mhif kollégának jár a pirospont egy csodás üzletért
-
balage.
tag
Piros pont jár Larissza17-nek ezért az üzletért ! Korrekt eladó.
-
adam0010
csendes tag
szeretnék kérni egy pirosat Grim.Reaper -nak a tölem vett hdd-ért.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott!!Telefon: +36306983977 e-mail : adam001010@gmail.com
-
bambudzsa
csendes tag
X-Strike Adv. házikoért amit fematthew89 től vettem, hatalmas piros pont a gyors és zökkenőmentes üzletért megbízható,korrekt
-
tigerscorpio
aktív tag
Szeretnék kérni Lacika112 Kollégának egy Piros pontot ,
Ezen a processzor megvásárlásának gyorsaságáért
[ Szerkesztve ]
" A Pokol Üres, mert Minden Ördög a Felszinen Van" ****Eladó cuccaim a az adatlapom/honlap link alatt****
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest