Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pepperochino
csendes tag
Piros pontot kérnék balu72 kollégának. Korrekt vásárló, minden a megbeszéltek alapján történt. Az üzlet: Asus Xonar D2. Tisztelettel: pepperochino
-
justflash
aktív tag
cashback kollégának kérek egy pirosat, egy Sony X8-at vettem tőle, minden rendben és nagyon gyorsan ment, maximálisan ajánlott üzletfél!
[ Szerkesztve ]
mióta a barátnőm terhes lett minden megváltozott...a telefonszámom, a lakcímem, minden...
-
-
Jubiii
tag
válasz maxxenergie #1955 üzenetére
Maxxenergie kollégának viszonzásul kérnék pirosat ezen termék az adás-vételéért. Korrekt, megbízható vevő volt az üzlet során. Nyugodt szívvel ajánlom üzletfélnek!
-
lebowski91
csendes tag
Mindenképp jár egy piros pont 5teve kollégának, egy Intel Q8200 CPU-t vásároltam tőle... Megbízható, gyors üzlettárs!!!
-
Chronos6
tag
Nagy pirosat kérnék Parampa-nak ezért a kártyáért. Korrekt eladó!
-
Finwe
őstag
Kérnék egy pirosat Szpilu__25-nek ezért az üzletért: [Bővebben: link]
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
QwerG
tag
Kérnék egy piros pontot adi mester fórumtárnak ezért a nagyszerű CPU hútőért. Köszönöm az üzletet.
-
Bigpapa_
csendes tag
bager13-nak kérnék egy pirosat ezért az üzletért. Minden a legnagyobb rendben ment, gyors és megbízható!
-
salesman
őstag
Kérnék szépen egy piros pontot charlie22m fórumtársnak ezért az üzletért.
Türűűűdrááá!
-
-
lori80
tag
Sziasztok.
goldenkikiri kolleganak kernek szepen egy nagy pirost ezert az uzletertVannak olyanok akik arulgatnak,es vannak olyanok akik eladni szeretnenek,es minden csak annyit er amennyiert el lehet adni...
-
Dominó85
addikt
Egy nagy PHiros pontot kérnék Gaben01 kollégának a rendkívül gyors és korrekt üzletért. Egy Scythe Kaze Master-t vettem tőle. Ajánlott PH-s.
* Péter - 06302461862 *
-
parampa
aktív tag
Nagy PIROS pontot kérnék szépen Chronos6 kollégának ezért a videokártya vételért.
-
_seth_
veterán
válasz medvetalp78 #1938 üzenetére
medvetalp78-nak kérnék egy pirosat ezért a telefonért: [link]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
balu72
tag
pepperochino részére kérnék egy pirosat ezért az üzletért.
"balu72 felhasználónak 263 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi "ph megbízhatóság" fórumon!"
-
vidékiürge
tag
Piros pontot gheszilard üzlettársnak, egy Seagate 1TB-os vinyóért! Kiváló portékát árult!
[ Szerkesztve ]
Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore *** Köszönöm, hogy nem vagy megmondóember!
-
Balesz1899
aktív tag
zsolesz010 kollégának kérnék egy piros pontot EZÉRT az üzletért.
Köszönöm! -
ygnacz
csendes tag
Kérnék egy pirosat [Ezért] az üzletért, amit [Krisz195] kollegaval bonyolitottam le!
Róna Áron
-
Dyrg
aktív tag
Omika77 kollégának küldenék egy piros pontot. Korrekt volt, ezeket a ramokat megkapva elutalta a pénzt.
Megvenni és megszerelni...
-
Meister88
csendes tag
geza118899 érdemel 2 azaz 2 db pirospontot a GTX650 OC Gigabyte VGA-ért valamint a kingmax 2gb ddr2 800 memória modulért. Minden rendben zajlott, korrekt, pontos, gyors és megbízható partner.
-
markzolee
csendes tag
Hatalmas pirospont Oranos kollégának a processzorért. Gyors, pontos és minden a leírtaknak megfelelően teljesült. Ezúton is köszönöm
Telefon: +36304421483
-
adi mester
aktív tag
Piros pontot kérnék QwerG kollégának, ezért az üzletért: EKL AG mini LGA1155 / 56 cpu hűtő HTPC-kbe...
Az üzlet során minden rendben zajlott, az utalás is időben érkezett. Korrekt vásárló! Csak ajánlani tudom
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
myk02
csendes tag
Kérnék egy piros pontot kpeteee fórumtársnak.Egy Intel MiniPCI-e kártyát vettem tőle!Minden rendbe ment.Ajánlom mindenkinek!
-
zsolesz010
senior tag
válasz Balesz1899 #2037 üzenetére
Balesz1899 fórumtársnak kérnék egy pöttyöt ezért.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
04ahgy
nagyúr
Piros pontot kérvényezek conqver fórumtársnak!
Válogatott i7-3930K-t vett.
Személyesen futottunk össze, minden rendben volt a találkozóval és az üzlettel is, korrekt partner.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest