Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P@ly
tag
fi:zi'k kollégának kérnék 2 darab piros pontot. Egyiket a Thomann-os rendelés végett (Superlux 681EVO-t leszervezése & vásárlása), a másikat pedig a AKG K240-es fülpárnáért.
-
illes0102
aktív tag
insolent-nek küldenék egy pirosat a Dota 2 giftért köszönöm!
-
lucifer76
csendes tag
Egy pirosat kérnék [hozsoltika67] kollégának,[ezért] az üzletért Korrekt,megbízható
Ha a cápa a tenyeredből eszik....................enni fog a lábadból is!!!
-
zaskar
senior tag
Kérnék egy pirosat medvetalp78 kollégának, ő az alábbi termék új tulajdonosa:
[link]
Korrekt partner, ajánlom mindenkinek! -
-
Mosquito76
csendes tag
Piros pontot kérek a korrekt üzletelésért konradl júzernek
ezért a prociért http://hardverapro.hu/apro/q9450_2_66ghz_core2quad_1333mhz_fsb/friss.html
Köszönöm. -
keresek24
csendes tag
sziasztok! nagy piros pontot szeretnék kérni birdieekolegának!nagy összeg előre utalásával vetten tőle meg a termékeket és hibátlanul meg is jöttek
pontjaim: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=keresek24&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_5/keres.php?stext=keresek24&submit=
-
Nevil2
tag
Dawide@axele kapjon egy pirosat az üzletünkért (makett). Ajánlom mindenkinek!
-
asztali
csendes tag
Pirosat érdemel:
sakal83 - Samsung 1,5TB HDD -
pomszi
csendes tag
Szeretnék piros pontot kérni J.J. András fórumtársnak,ezért az intel i3 3225 processzorért.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
hobo_blues
csendes tag
Nagy pirosat érdemel Vortex7777 -nek az alábbi üzlet lebonyolításáért.
Korrekt és precíz üzletfél, másnak is bátran ajánlom!
-
Ultegra
csendes tag
Kérnék egy pirosat ricsi1980 felhasználónak, ezt vettem meg, rugalmas, gyors lebonyolítás, a termék pontosan a leírtaknak megfelelő, hibátlan cucc.
Ha nem válaszolok 20 percen belül az nem azt jelenti hogy tárgytalan. Ha valami sürgős kérlek hívj: 308367678. Köszönöm
-
geza118899
csendes tag
pirosakat szeretnék rendezni 2 fórumtársam részére shawk-nak 2db
ezért és még egyet mert hozott nekem egy gtx460 oc-t amit szintén megvettem . személyesen találkoztunk korekt üzletember.
1 piros charly52-nek hozzot nekem egy lg lm-233 hifit nem találom a linket. személyesen találkoztunk szintén korekt volt az üzlet.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=geza118899
-
tomcsi
őstag
waithEard kollégának egy piros ezért..
-
golyo191
csendes tag
Egy pirosat a PH! addikt-nak ezért a remek kis prociért.
Telefonon gyorsabb: hetven 9343három62
-
konradl
tag
"Okos légy, mert hülyéből sok van"
-
Sareth
senior tag
Kérnék egy nagy piros pontot Darkkoi kollégának. Üzletünk tárgya egy Diablo III. - Collector's Edition tartalom volt, és azt kaptam amit ígért. A terméket mindenféle bizalmatlankodás nélkül előre postázta és mint a termékkel mind az ügyintézéssel tökéletesen elégedett vagyok, így jár a piros
[ Szerkesztve ]
-
Prof
addikt
Kérnék egy piros pontot Sniperpok-nak az asztali PC-m megvételéért. Korrekt rendes vevő, házhoz jött a masináért.
[ Szerkesztve ]
-
NeKRaD
csendes tag
ezért kérnék egy pirosat ehesvagyok kollégának.
-
greatati
csendes tag
Pirosat kérnék Komplikato-nak. Ez volt az üzlet tárgya.
Az igazi úriember válaszol a privát üzenetre !
-
Xbox360BP
csendes tag
Kérnék egy pirosat [csaba939393] kollégának nagyon megbízható [ezt vette ]
Vásárolnénk, Laptopot és Konzolokat Azonnali Fizetéssel!
-
htms
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
romero28
senior tag
alexy92 fórumtársnak kérnék egy pirosat ezért az üzletért . minden a megbeszéltek szerint zajlott a biznisz folyamán . megbízható , pontos emberke , bátran üzleteljetek vele
-
csebacsi
csendes tag
Kérnék szépen egy pirosat beno52 -nek csebacsi-tól ezért:
HP Pavilion DV7 1105eg HIBÁS .
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Epsylon
aktív tag
Zsoltiapu fórumtársnak jár most egy piros pont!
Motorola Milestone X (CDMA)-et vettem tőle. Az üzlet gyorsan lezajlott.
Korrekt üzletfél!
Ajánlom!A kedvenc játékszerem a csavarhúzó! ;) Dicodes/SvoeMesto
-
Z0l3
újonc
Piros Weaver-nek a Sapphire HD3650 videokártyáért. Korrekt, gyors, segítőkész, minden rendben zajlott!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest