Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
baloghab
csendes tag
K1LLMy53Lf kollégának kérek egy PIROSAT ezért az üzletért. Minden a legnagyobb rendben történt, gyors, pontos partner.
-
gy.laci
tag
Csontikka kollégának jár a piros pont ezért az üzletért, korrekt, rugalmas, megbízható partner, csak ajánlani tudom!
A múlt: gy.laci felhasználónak 29 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
törölt tag
Sziasztok!
_Oscar kollégának kérnék egy pirost a gyors üzletbonyolításért. Korrekt, megbízható, segítőkész üzletfél. Nem az első üzletünk volt és nem is az utolsó! Ezt a DELL töltőt vásároltam!
Köszönöm!
-
törölt tag
Macskopite kollégának kérnék egy pirosat ezekért a lapokért. Megbízható és korrekt üzletfél. Ajánlom másnak is!
Köszönöm!
-
bacsko42
tag
Pirospont jár popey37 kollegának, a Silent hunter 4 wolves of the Pacific játékért
Gyors, korrekt partner,,It does not matter how slowly you go as long as you do not stop."
-
Acsi
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék küldeni egy piros pontot Sipi8 fórumtársnak az üzletünkért.
Korrekt pontos ügyfél, nem az a "mennyit engedsz a feléből" fajta!
Csak ajánlani tudom!
Köszönöm! -
zohan26
csendes tag
ezért az eladásáért kérek egy pirospontot tom-toiboy kollegának
30/2252212
-
shteer
titán
Vitocska fórumtársnak kérem a pirosat, procit vettem tőle
szerintem jónak tűnik..
-
őstag
-
Ypstone
tag
Sziasztok!
Hatalmas pirosat kérek pelda10 kollégának [link]-ért megbízható korekt üzlet ember bátran ajánlom.
Köszönet.[ Szerkesztve ]
-
Cha05
csendes tag
Piros pontot küldenék Tara9714nek a mai üzletért, gyors, pontos, megbízható üzletfél, ajánlom mindenkinek!
-
k.viktor95
csendes tag
Hatalmas pirospontot szeretnék kérni [Ehesvagyok - nak]
ezért itt :[iPhone adatkábel]
-
hirdeto
tag
Kérnék szépen egy piros pontot Black Dragon kollégának a sikeres üzlet értékeléseként. Köszönöm.
-
balazs0102
senior tag
Piros jár Genius68 -nak .
Ezeket vettem tőle:
Alaplap: Asus P8B75-M LX PLUS Gar:2016.01.16
Proci: Intel G645 Gar: 2014.01.16
Ram: Kingston HyperX blu 2*2Gb 1600MHz
Hdd: WD Caviar Blue 500Gb Sata3 Sentinel:100/100 működési idő: 4 nap
Táp: Chieftec CTG 550Minden rendben volt, megbízható eladó.
-
PaleeGy
tag
zsolesz0818 kollégának szeretnék pirosat kérni! Korrekt és megbízható!
-
pruntyis
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérnék Jubiii kollégának ezekért a DDR3-as ramokért. Nagyon segítőkész, ajánlom másnak is!
-
aktív tag
Üdv!
Ezért az üzletért kérnék egy piros pontot trout fórum társnak.Pontos megbízható vevő.Köszönöm a vásárlást!Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
morgo.O
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni s-men kollégának ezért a VGA cseréért, pontos és értékes tagja szerény csoportunknak
[ Szerkesztve ]
-
eBandee
csendes tag
Kérnék egy piros pontot TwentyFour kollégának, az üzlet pontos és korrekt volt, ezt vette tőlem!
-
allen
csendes tag
Piros pontot kérek gardener83-nak, ezért a monitor adás-vételért. (csak a régi linket találtam meg, a jelenlegit töröltem)
köszönet...
Ez egy nagyon szép arany óra. Nagyapám a halálos ágyán adta el nekem. (Woody Allen)
-
huszi.gyb
senior tag
Novák Péter -nek kérnék egy piros pöttyöt. Elvitt egy PS2 memóriakártyát, minden rendben volt.
www.dongosofor.hu
-
bartucc
addikt
Kérnék egy piros pontot, DinkaDanka fórumtársnak! Előre elküldte a telefont, utána kellett csak, miután teszteltem, utalnom a vételárat, maximálisan elégedett voltam vele!
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Subaru topik
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...