Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Látom már csak keveseknek van módosítatlan desktopja, én még mindig szeretek ezen memóriát és proci-erőforrást spórolni.
[ Szerkesztve ]
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
félisten
-
Petyyyyy
addikt
-
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
félisten
A Win7 tálcát lehet piszkálni amúgy?
Ha lelövöm az Aero Glasst róla, defaultkék színű lesz. Nekem tulajdonképpen semmi szükségem a csillogására, egy egyszerű fekete tálcát szeretnék, Win8-tól már jól néz ki, de megvárom a 10-est.
Szóval a defaultkéket lehet valahogy módosítani? -
TIT
veterán
Mert az a sok kirakott ikon nem eszi a ramot igaz?
Mellesleg undorító. -
RaZroX
addikt
válasz snecy20 #40201 üzenetére
Ha spórolni akarsz a procin és a ramon kapásból ne használj chrome-ot..
(#40206) dying_star használj custom visual style-t.
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
snecy20
nagyúr
válasz RaZroX #40208 üzenetére
Igazából nem is a 20-50-100MB-ról van szó, hanem arról, hogy visszafogja a gépet.
Persze skin-je válogatja, nyilván van ami minimálisan erőforrásigényes csak, meg van ami nagyon. Meg ne dolgozzon má' a proci 20%-on, ha nem történik semmi.
De ez inkább a gyengébb vagy közepes konfigokon lényeges, erősebbeknél nem oszt nem szoroz.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
netpeti98
addikt
válasz FoxiestFox #40206 üzenetére
Nincs Win 7-em így kerestem egy képet. Ha itt beállítod feketére és kikapcsolod az átlátszóságot, akkor megmarad az Aero téma, csak nem lesz átlátszó.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Nekem 13,8% proci használat és 0,5 mb ram a rainmeter
Neked többet teker a vinyó amíg betölti azt a rengeteg ikont.[ Szerkesztve ]
-
Petyyyyy
addikt
Akkor nézd át a betöltött skineket. Én nagyon sokáig használtam egyet ami az éppen aktuális hangerő szintjét mutatta, ha változtattam rajta (makróbillentyűkkel általában). Ez csak akkor jelent meg, ha megnyomtam a gombot ugye, de mégis egyfolytában használta a GPU-t és másodpercenként sokszor váltott fel IDLE órajelről LOAD-ra.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
félisten
-
netpeti98
addikt
válasz FoxiestFox #40214 üzenetére
-
TigerCat
nagyúr
UltraWide és 4K háttérképeim gyűjteménye (ha érdekel valakit). Előbbi még nem től gyakori, szóval volt velük munka bőven...
[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
félisten
-
veterán
-
Petyyyyy
addikt
-
Angelo69
senior tag
válasz s3nsitivity #40226 üzenetére
Szép lett.
A hátteret el lehet kunyerálni?"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Angelo69 #40230 üzenetére
Bár nem nekem szólt, de parancsolj: [2560x1440]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Angelo69
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
félisten
-
Lathronos
őstag
Ubuntu 14.04.2 Cinnamon 64bit HU All In One Edition
Ha valaki kipróbálná, info és letöltés: INNEN
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
Kuruc2
senior tag
Szörnyűek ezek az ubuntuk. :s
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Lathronos
őstag
Mire nem képes egy háttérkép csere?!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Lathronos #40238 üzenetére
Egyetértek a kollégával, azt, hogy annyian használják azt meg kétlem. Esetleg annyi lehet az oka, hogy az a legkényelmesebb így a hozzá nem értők számára is elérhető. Aki először használ linuxut annak én is azt szoktam ajánlani. De már már túlságosan felhasználó barát, túl sok a szemét benne, lassan ott tart a canonical, hogy kiad egy zárt strukturált kernelt és az ubu lesz az új windows.
Anno amíg ki nem ismertem magam a linux világában én is sokat használtam és nálunk a cégnél a linux felhasználok ugyan így vannak vele. A debian és a mint van nálunk elterjedve, meg egy páran Arch ozunk." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Lathronos
őstag
válasz s3nsitivity #40241 üzenetére
Sokan esküsznek a Chakra-ra is. A moderátoroktól ezúton is elnézést kérek a duplikált hozzászólásért, bereagadt a Firefox és leállítottam majd frissítettem, ennek köszönhető.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz s3nsitivity #40241 üzenetére
Nem kétlem, hogy az Arch és a Gentoo az abszolút csúcs. Abba a 85%-ba a Mintet is beleszámoltam, de talán túl optimista becslés volt, legyen akkor reálisabb a becslés: 54-60% között.
-
spammer
veterán
Aki tökös legény és nagyon rárér, annak Linux From Scratch. Nem ám Arch meg Gentoo. Linux from Scratch Adventures [1], [2]
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
s3nsitivity
addikt
válasz Lathronos #40245 üzenetére
Így már egyet kell értsek.
De nem azért használják olyan sokan mert hű de szuper.. hanem mert egyszerű és kézen fekvő alternatíva windows helyett.
(#40246) spammer Na jó, ennyi ideje szerintem senkinek sincs..
na jó.. nyáron lehet bepróbálkozok." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Lathronos
őstag
válasz spammer #40246 üzenetére
Á dehogy. Az az igazán tökös aki saját program nyelven ír saját OS-t, saját gyártású PC-n mindezt abszolút nulláról.
(#40248) TigerCat Irígylem a türelmedet.
(#40247) s3nsitivity Átlag felhasználásra(net, multimédia) tökéletesen megfelel szerintem(csak hogy enyém legyen az utolsó szó).
-
Rimuru
veterán
válasz s3nsitivity #40247 üzenetére
Csak akkor kezdj bele ha értesz is hozzá, vagy (nagyon) érteni akarod. Utóbbi esetben az egész nyarad sz*pás lesz.
[ Szerkesztve ]
Vigyázat, csalok!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest