Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
nagyúr
-
killergyuszi
tag
Sziasztok!
Első próbálkozásom.
Vélemény?"Pain is temporary Victory is forever"
-
RaZroX
addikt
válasz killergyuszi #40257 üzenetére
Tálca jobb alsó sarkából én eltüntetnék mindent, csak az órát hagynám vagy eltüntetném az egész tálcát.
Az asztalon lévő órának egy vékonyabb betűtípust választanék és betenném nagyban kb az oroszlán szemmagasságába az üres részre.Szerk.: Ja és az időjárás skin nem illik ide. Olyat szednék le ami csak karaktereket használ és az óra betűtípusára állítanám és oda tenném valamelyik sarkába.
Egyébként szép nagyon.
[ Szerkesztve ]
This is the way
-
killergyuszi
tag
Haladok, bár lehet rossz irányba.
A hátteret köszönöm TigerCat kollégának.
Az óra, a dátum és lomtár pedig Elegance 2 névre hallgat, deviantart-ról."Pain is temporary Victory is forever"
-
Én jelenleg így használom,szeretem a színes dolgokat
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Lathronos
őstag
válasz Luck Dragon #40261 üzenetére
Saját alkotás?
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
CJ4567
nagyúr
-
Lathronos
őstag
-
spammer
veterán
válasz s3nsitivity #40264 üzenetére
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Rimuru
veterán
válasz spammer #40269 üzenetére
Defult között pl a zenburn az nem rossz, én abból kezdtem el a sajátom. Az ilyen virító dolgokat nem bírom, mint pl nálad a focused cuccok.
Ezt nem használom csak mutatok egy példát, ez a default csak más színekkel, borzalmas megoldás. Mennyivel szebb egy ilyen (a kék ~ugyanaz)Vigyázat, csalok!
-
spammer
veterán
válasz Rimuru #40270 üzenetére
Az én kijelzőzöm nincs vele gond, nem zavaró. A task focus is kék, az nem is látszik a képen, attól biztos rosszul lennél. Bár ez utóbbit lehet, hogy lecserélem majd valami sötét színre. Nekem meg pont a zenburn nem tetszik.
-
-
-
Bjørgersson
félisten
alpha.wallhaven.cc nektek is "502 bad gateway" hibát dobál?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
spammer
veterán
válasz Bjørgersson #40277 üzenetére
Igen.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Bjørgersson #40277 üzenetére
Nekem jó, bár csak most néztem.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Bjørgersson
félisten
válasz pocokxx #40279 üzenetére
Már nálam is jó, köszi fiúk!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
sz.balazs.95
veterán
minimalista desktop ftw! [link]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
spammer
veterán
válasz sz.balazs.95 #40281 üzenetére
Hát még ikonok nélkül milyen lenne.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz spammer #40282 üzenetére
majd fa felrakom a 8-at, olyan lesz.
A 10 előszeretettel szokta szétbarmolni a start menü csempéit, szóval oda nem rakok ki mindent.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
TIT
veterán
válasz sz.balazs.95 #40283 üzenetére
Akkor mégse olyan jó a 10.
-
sz.balazs.95
veterán
vannak gondok vele, igen.
pl. szereti fullra járatni a HDD-t, szereti feltölteni a proci L2 cache-ét, ami a gép azonnali leállásához vezet, meg 1-2 ilyen apróság.Éles rendszernek valóban nem jó még.
-
Lathronos
őstag
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
CJ4567
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #40285 üzenetére
Az L2 dologról nem is hallottam még. 6MB se elég neki?
Lathronos: ez nagyon jó lett!
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz sz.balazs.95 #40292 üzenetére
Erre kíváncsi vagyok, forrást tudsz adni? Mindegy mekkora az L2 akkor is teletölti?
No Sana No Life
-
félisten
válasz sz.balazs.95 #40294 üzenetére
Erre azért ne nagyon alapozz
-
sz.balazs.95
veterán
válasz FoxiestFox #40296 üzenetére
Perpillanat jobb magyarázat nincs a dologra.
-
jimmy399
senior tag
válasz sz.balazs.95 #40298 üzenetére
L2 az a cpu 2. szintű cache? Mert ha igen, az hardverből töltögeti magának a cpu logika, os-től függetlenül, de szóljatok ha tévedek
[ Szerkesztve ]
--- N/A ---
-
s3nsitivity
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest