Hirdetés
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, hogy aki esetleg mostanában tette le a horgászvizsgát, (természetesen olyan illető is írjon nyugodtan aki nem de van tapasztalata, véleménye a témát illetően) mire lehet számítani, mennyi idő felkészülni rá, úgy, hogy az illető alapjáraton kevés tudással rendelkezik a témában, tehát mondhatni nulláról?Hogyan, honnan érdemes rá készülni, hogyan érdemes gyakorolni? Örömmel veszek tanácsokat, ötleteket a témát illetően.
Az interneten kutakodtam, olvasgattam róla, illetve az előkészületeket megkezdtem de az horgaszjegy.hu-n levő anyag 80 oldal körüli, ami alkalmas arra, hogy az ember többször elolvassa de a folyamatos készülésre kicsit sok, tömör. Ettől függetlenül nem a könnyű utat keresem a témában, sőt, fontosnak tartom, hogy az ember tisztában legyen a fogalmakkal, felkészülten érkezzen, mindössze naponta viszonylag kevés időm jutna a felkészülésre, a mindennapi teendők mellett viszont szeretnék jelentkezni vizsgára így jó lenne egy nagyjábóli kalkuláció, hogy mennyi idő is lehet megbírkózni vele. Nyilván tudom, hogy szorgalom, egyén illetve ráfordított energia válogatja, hogy kinek mennyi idő, de ettől függetlenül a tapasztalatotok hasznos lehet, megköszönöm!
Illetve arról is megköszönnék információt, hogy általánosságban mekkora összeggel lehet számítani a kezdő felszerelést illetően? Használtat is szívesen vásárlok, nem gond.
Köszönöm mindenkinek!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest