Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabi atya
csendes újonc
válasz hermanyi #52804 üzenetére
A 25 kg-os zsákra akkor elég jó ár még a mostani "erős" forint mellett is.
Mondanám, hogy megbuggyantom a kocsit, de van még kb 15 kg a garázsban (vegyesen classic-kal).
Meg egyébként sem szeretnék "barátokat" szerezni.Hermanyi: köszi, akkor marad a 2mm.
Köszönöm a korábbi MAP ACS klipszes orsó tippet is! Vaternak végül ilyet vettem és tökéletesen működik. Kézben tartva, kipróbálva egyértelmű a működése, nagyon ügyes megoldás.Élménybeszámoló:
Hétfőn és szerdán voltam dobni, bár nem élő vízen, hanem kocka tavon, de a szokásosnak mondható halmennyiséget sikerült fogni. Viszont ami érdekes volt, hogy pontyot csak és kizárólag a partszéli nádasok tövéből sikerült fogni (különösebb etetés nélkül, kvázi kereső pecával), míg a tó közepi klipszelt helyről csak fehér hal jött. Sőt a nap folyamán onnan is eltűntek a keszegek, hiába az aroma, a panírozás, a fele method kaja- fele aqua. Wafterset és popupot is többet próbáltam, 1 szem csonti is került a tüskére a wafters alá de csak mérsékelt sikert hozott.
Mit rontottam el, mit kellett volna másként csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest