Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz partxxx #48888 üzenetére

    Néztem én is a horgokat, a 10-es horog már 0,22-es előkén van. Nekem ez arra kell hogy szakadjon....Ezek az előkötöttek szakadnak mint állat.... A Rábcán pecázva rengeteg az elakadás, boloval, és feederrel is. Előfordul, hogy nem enged a horog, az előke sem, hanem a főzsinór szakad (Pedig erősebb mint az előke)...Ezért jók ezek a gagyi horgok, ha elakadás van, meghúzva egyszerűen kihajol a horog, vagy az előke szakad. Azt a max félkilós halat, ami 99%-ban jön, meg bőven bírja.
    Lidl orsók fékjét rendbe téve szuper lett, azt hiszem írtam is, egy hasonló méretű 50-60-as Silstar/Nevis orsóval hasonlítva a lamellák felülete legalább másfélszeres.
    "de meggyőztem magam, hogy nem kell az..."
    Gratulálok, én nem voltam ilyen állhatatos...... Igazából minden botomon van orsó, ezek tartaléknak mennek.
    Szettek nekem sem nyerték el a tetszésemet.
    Pergetőtáska volt egy heggyel Csornán, annyira nem kapkodták, az orsókból volt már csak pár darab.
    Azt sajnálom, hogy csak egy évben egyszer, tavasszal van ilyen horgászcucc a Lidl-ben, és szinte mindig ugyanaz. Mondjuk felénk a piacon a románok is szoktak pecacuccot árulni, nyáron rákérdeztem egy kétrészes kék üvegbotra (Tudjátok, az a "retro" fíling, kötött gyűrűk, fém hüvely a csatlakozásnál) de olyan árat mondott (asszem 15) hogy kiröhögtem. Valami "Firefox" nevű nyeletős orsójuk az 7,5e volt.
    De a Lidl cuccokban jobban bízok. :)

    Szerk: vendingo: Nekem egy 3,3m-es parafanyelű, 15-30gr-os botom van keszegezni, valami Angel Star.... Kicsire csukható, de nem találok róla semmit. Esetleg az Eurostar Monster Spin családot nézd meg

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák