Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    válasz Emu #31417 üzenetére

    Ilyen szeles, hideg, takony időben a match és a spicc felejtős szerintem... Én két távolságot próbálnék, egyet a tó legmélyebb részén, egyet pedig a sekélyebb részen (olyan 1.5 méteres vízben - hogy ez most az innenső vagy a túlsó partra dobással lenne-e jobb, azt a hely és helyzet dönti el, mennyire van messze a a part, mennyi verik tele kajával meg csapkodják a nehéz kosarakkal a közelebbi sávokat stb.)
    Ha pontyos a víz (intenzív?), akkor valami method cucc, 10-es fonott előke bőven elég. Valami kisebb, 10-12-es horog, hátha kényesek lesznek (minden bizonnyal azok lesznek), de lehet még ezt finomítani. Kaja is sok mindentől függ, nagy etetést én semmiképpen sem csinálnék, de azért ha methoddal, kiakasztott klipsszel egy helyre dobálsz (mindkét távon), talán nagy baj nem lehet. Ha nem megy az egyik távolságon a hal, mész a másikra (mint a versenyzők, kell valami B terv, két távon rakózás, vagy rakó + match stb., szóval itt is a két távolság már több lehetőség).
    Ha nem pontyos a víz, akkor meg hosszú előkés klasszikus feederezés, vagy cseppkosaras keszegezés. 10-12-14-es előke, 12-14-16-os horog, csonti, giliszta, szúnyog...
    Persze ezek jó nagy általánosságok, szóval te látod majd a tényleges helyzetet.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák