Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
golyós
addikt
válasz tepenzed #25802 üzenetére
Működik ez tény, nekem is van több termék tőlük, de közel nem annyira mint szeretné pár ember beállítani.A röhögőgörcs kerülget a 3000ft-os Stég zászlótól amikor kiteszik a partra.Kapnak 30% engedményt miközben bemész 10x és kapsz 20%-ot.
Voltunk már versenyen ahol szépen nulláztak a stéges polóban feszitők.
Minden márkának vannak jól sikerűlt, fogós termékei.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
joe979
aktív tag
Tegnap a gettóban végre sikerült fogni egy szebb márnát is.Végre.Olyan féltiz körül jártunk, megköszöntem a Dunának a szép szilvákat,Jászt,Márnát, mikor nyúltam volna a bothoz és kapás. A mérlegelés problémás volt. Egy ezeréves 1000Ft-os cuccom van, vagyis volt , mert megismertettem vele a Rolling Stonest. A hal a mérlegen , 2,5kg nyomott . Kizárt dolog volt. Sokkal vékonyabb, de hosszban megegyező is van 2 kiló körül. Le is ellenőriztük. Szatyorba behuppant 4doboz Kozelka, a mérleg megpihent 1,2kg-nál nem mutatott többet.Nagyon örültem, végre sikerült egy 3+ márnát fogni. Persze, vissza is került Ti milyen mérleget használtok ? Rapalákat néztem de nem igazán tudok dönteni .
Szissz
-
tween
őstag
Figyelem! 3 akciós feeder szett a kék oldalon. Aki most kóstolgatja a feederezést nem nyúl mellé. [link]
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
Ezeket a gyors kapcsos szerelékeket fixre kötik? Gondolom ilyenkor a kosár felett van a forgó, az úgy elég érdekes...
-
joe979
aktív tag
Sokat kell kijárni,menni és mennyi és egy idő után beérik a dolog. Mostanában , azon lepődöm meg, hogy nézem a nagy feedersw, methood csoportokat, mennyi szart képesek kipakolni az emberek. Én is csippantom a jó meg a szép dolgokat, de ez ami megy botrány Megvan mindenki örülve .
Szissz
-
Dyde
aktív tag
válasz Steady74 #25819 üzenetére
Jaja, én is azt néztem, hogy mielőtt jön a 2017es széria, ezek a bent ragadt botok, aztán így ki tudják szórni, ráadásul még orsót is veszel hozzá. Ami viszont vicces hogy a drágább szetthez is 330m 15-60g bot és a távdobó orsó
Jó, legalább ezek így most tényleg reális áron vannak, ha valakinek ilyen "picker"-szerű bot kell annak jó vétel tényleg -
Steady74
Topikgazda
Holler-csak-a-kék-Imre már világgá kürtölte a fémjelzett botok megjelenését. Olcsóbban... nekem ez egyre gyengébb minőséget jelent. Volt annak idején Spro sensitive feeder botpárosom valamikor 2011 környékén. Azóta se volt olyan jó Spro feeder a kezemben. Egyre gyengébb minőségűek szerintem és kizárólag a távhorgászatot szolgálják. Megnövelt gyűrűsor megatöbbi.
-
becsitibi
senior tag
válasz kaposznyak #25584 üzenetére
Szeva,melyik tavon próbálkozól?
Az Okuma LB jó választás,kezdőnek és haladóknak is ajánlott,erős,és bírja a gyűrődést.2 dologra figyelj:az orsó hajtókarja szerelék kitekerésekor néha becsuklik,ezt garanciába megcsináltatják ingyen.A nyeletőfék hajlamos letapadni,nem kell csumára behúzni,mert hamar tönkre megy.65-ös mérettől fölfelé jó választás.46-os vagy max 56-os power pronál nem kell vastagabb.
Letett botos pecához is lehet mindenfajta módszert és szereléket alkalmazni,ahogy írtad,két botos behúzáshoz még az upose-t is.
Így csináld,és ne legyen 10-20 grammnál nagyobb az úszód:
Csak egy pár jó tanács:felejtsd el a hármashorgot,tenyeres csalihoz elég 1 horog is a segge luka mögé upose-nál,,,,ha nagyobb a csalihal akkor csak kombi riget köss,tehát harcsás mono+fonott előke.2db 1-es horog is bőven jó,sőt mégjobb,csak most nincs olyan képem.
-
tween
őstag
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
joe979
aktív tag
válasz sityupityu #25832 üzenetére
(#25832) sityupityu , (#25833) Szeszkazán :
Köszönöm. Hihetetlen boldogság volt rajtam, na meg hű kollégámon is , aki csak sziszeg velem a parton meg néha merít is . Flasseltünk rendesen . Sokkal többre tartam mint a pontyot.(#25833) Szeszkazán : PÉnteken kint leszek du 2 környékétől, késő estig, ha arra jársz ugorj be
Szissz
-
kaposznyak
aktív tag
válasz becsitibi #25827 üzenetére
Kösz.
Felsőfarkasdi tavon próbálkoznék. Csak az a baj, hogy nincs kivel kimennem éjszakázni, így nappal kell próbálkoznom.
Készen veszed a szereléket vagy magad állítod össze?
Mennyi zsinór kell minimum a dobra? 2x135 m elég?
Ha nem 2 botos módszerrel juttatom be a szereléket, milyen távra dobhatok, a csalihal sérülése nélkül? 15-25 méter?
-
becsitibi
senior tag
válasz kaposznyak #25835 üzenetére
Akkor csak upose.A szereléket csakis magam rakom össze.Arra a távra elég a zsinór.Mindenképp a kétbotos verziót válaszd!
-
Szeszkazán
senior tag
Segítsetek nekem. Valami normális feeder monofilt szeretnék 23-25, a mostaniak egy 1-2 alkalom után pöndörödnek mint állat, nagyon idegesítő. Nyeletős orsót szeretnék 10-15 között, amivel még dobni is lehet messzire akár ha kell.
Köszönöm. -
tepenzed
őstag
válasz Szeszkazán #25837 üzenetére
szerintem egyik legjobb minőség:
[link] -
veterán
-
tween
őstag
válasz sityupityu #25844 üzenetére
Az Ultegrára kellene valami nagyobb tekercs minőségi madzag.
-
musli26
tag
válasz Szeszkazán #25837 üzenetére
Én ezt az orsót ajánlom.A.M Quick Camaro 640 FS [link]
Nekem ilyen van nagyon tetszik.
Szép a futása,nincs semmi kotyogás,stb.
Nyelető is perfect.Egy Eurostar MC MH 360 bottal tökéletes páros.
Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
Emu
őstag
Aki volt kint mostanság feederezni: milyen kaja jött be? Még mindig a halas megy, vagy már előtérbe kerülnek a gyümölcsös/édesebb ízvilág? Lehet hétvégén kijutok még egyszer a Kesztölci tóra...csak ne lenne olyan messze
-
musli26
tag
Nálunk tegnap volt az őszi telepítés.
Már felcsalizott horgokkal várták a zsákmány.
Beleengedték a halat már dobták is be a cuccot.Én dolgoztam.Három nap egybe.
Szóval vas. reggel lehet legkorábban kimennem.Ilyenkor amúgy a frissen telepített hal mindent felveszem?
Vagy inkább csak a kukoricát.Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest