Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
Az alábbi probléma megoldására keylogger kerestetik!
Elég régóta használok (hangsúlyozom) saját részre különböző keyloggereket, azaz billentyűzet használat naplózó programokat főleg biztonsági szövegmentések készítésére,de az utóbbi időben olyan problémám támadt, hogy a víruskeresőm (természetesen) nagyon helyesen spyware-nek, azaz kémprogramnak nézve az alkalmazást vagy annak bizonyos részeit állandóan jelzi, hogy nana, vigyázz mán, töröljem a dögöt vagy mi legyen?
Bár van lehetőségem beállítani bizonyos szűrési, fájl kihagyási vagy heurisztikus keresési feltételeket,de annak ellenére tojik rá,hogy én saját magam tudatosan akarom a programot használni,mert kell!!De ő csak magabiztosan és kitartóan üzenget és figyelmeztet és figyelmem kívül hagyja a kihagyási szűrőlistám!Mindezt idegenkezűség esetén persze nagy örömmel is fogadnám,de így eléggé zavaró.
Emiatt nekiláttam több más keyloggert is kipróbálni azzal a céllal,hogy melyik megy át a víruskereső rostáján,azaz melyiket használhatnám nyugodtan. Legalább 30 félét kipróbáltam már,de csak egyetlenegyet hagyott figyelmem kívül, azaz nem vett észre,de azzal van 1 apró funkcionális problémám,mely az adott program ingyenességéhez kapcsolódik.
Kérdés: ismer-e valaki olyan naplózót, mely sima alkalmazásként (persze a keyloggerek funcióival) és nem spyware-ként működik, azaz a víruskereső jóságosan ártatlannak ítél meg?
[Szerkesztve]Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
-
Secretive
aktív tag
Sajnos az, hogy ebben a témában mit figyelnek a víruskeresők az nekem nem mond sokat,hisz a franc tudja (de a szoftvergyártó sem veri nagy dobra),hogy az adott program milyen logikai és futtatási környezetben dolgozik.
...de azért köszi.
A NOD32-t pont még nem próbáltam,de láttam ismerősöknél,ott megismerkedtem vele,viszont nem épp a víruskeresők oldaláról akarom megközelíteni a megoldást (tehát nem az a célom,hogy olyat használjak,ami elenged maga mellett 1 ilyen programot,hanem épp fordítva,azt a progit keresem,ami nem használ olyan szekvenciákat,melyeket spyware-nak ismer fel az antivírus program-említettem,hogy egyet már ismerek),mert amit használok azzal maximálisan elégedett vagyok,és mondjuk nem cserélném le például sem kaspersky-re (a legjobbak egyike,de baromira fogja a rendszert),főleg nem avast-ra (már két rendszerem hulott szét miatta) és legfőképpen nem nortonra (egyszerűen szar és még hatalmas is).
//Amit használok az kicsi,a leggyorsabbak egyike,min.93%-os a találati aránya(tehát mint a legjobbaké),rezidens,nem lassítja a rendszert,80ezer felett van az adatbázisa,telepítve is kábé 10mega és ingyenes.//-de nem a víruskeresőkről akarok eszmét cserélni,mint a ''melyik a legjobb víruskereső?'' c. abszolút szubjektív és idióta téma,emiatt is lényegtelen a neve.
Tehát a program még mindig WANTED!
-
kew
senior tag
Perfect keyloggert probáltad? okos, szép, felhasznalobarát, ráadásul nekem nem akadt fent még semmin. Igaz, nálam is nod32 fut, de próba cseresznye.
ittis van, ha érdekel Bővebben: link -
Secretive
aktív tag
Köszönöm a javaslatot és az ''okos'' linket!Igen, próbáltam,ez volt anno az első,amit használtam,valóban nagyon jó (bár nem a legjobb), de nálam ez is ''fennakad''. Nem igazán akartam eddig mondani, mert nem akartam a ''jó'' víruskereső témába belemászni, de mostmár talán elmondhatom azt a véleményem, hogy szerintem cseréld le a NOD32-t,avastot még véletlenül se használj (egyelőre csak erről a kettőről nyilatkozom).
...a témával kapcsolatos többi ötletre továbbra is nyitott vagyok.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Secretive
aktív tag
Szerintem annyira nem elvetett ötlet a téma lényege, hogy csak úgy veszendőbe menjen!Ne hagyjátok!
Szerintem!
- Érdemben valaki?! -Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
9CS
senior tag
Érdemben én sem tudok hozzászólni, de egy UP, meg egy kis érdekesség: Olvastam régebben, hogy amik ingyenes „biztonsági” eszközök, azokat jó szerivel mind észreveszik a víruskeresők, mert gonosz rossz dolog keyloggert, használni, meg távmenedzsmentet, bár utóbbi alól kellemes kivétel a VNC-k sokasága amiért nem hisztiznek a víruskeresők (igaz nem is tudnak sok mindent). Ami viszont érdekes, hogy ugyanezen funkciókat kínáló, (azaz keylogger, „láthatatlan” távmenedzsment) kereskedelmi programokat, nem találnak meg a víruspajzsok. Ezt már régebben olvastam, nem tudom ma így van e. Ha nem akkor az mindenesetre pozitív változás lenne. Azaz irány a bolt, ha jót akarsz... (nekik)
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
Secretive
aktív tag
Köszi a felhozatalt és az érdekességet!
Valószínű,hogy az a cikk tényleg csak érdekesség volt,valamikor anno domini talán még volt is valóságalapja,de az az igazság,hogy már nem aktuális,mert mint írtam,az általam kipróbált min.30 program 96%-a is mind kereskedelmi,tehát fizetős volt(kb.30-100dolcsevita közötti áron),de ettől még megbukott,mint a huzat!Persze erőteljesen víruskereső motor és adatbázis függő is a téma,mindenki kipróbálhatja a sajátjával,hogy van-e olyan,amit enged dolgozni a víruskeresője,bár ha van,akkor arra az lesz az egyik reakcióm,hogy az gáz,de én mégis azt keresem,amelyik nálam is működhet gond nélkül!
Fentebb már írtam,hogy eddig csak eggyet,de találtam már,tehát arra következtetek,hogy az sem mindegy milyen exe és dll algoritmusok futnak le a program működése közben,azaz a víruskereső milyen szekvenciális folyamatokat ítél gyanúsnak vagy vírusnak.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Secretive
aktív tag
És mire jutottál?!
Pöty-pöty és kattogásfigyelő vagy egy rejtett, beépített ''feketedoboz'',amihez aztán kell egy kiolvasó vagy fordítóprogram?!A megvalósítás érdekel!
Mivel egyelőre nincs birtokomban egyéb titkosszolgálati módszer(és nem is e célból kellene),emiatt én a szoftveres megoldás felé hajlok.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Robert7x
aktív tag
-
Steelheart
senior tag
Az, hogy egy vírusirtó nem fedezi föl, vagy legalábbis nem adja jelét annak, hogy fölfedezné a keyloggert, még nem feltétlenül gáz, hanem mutathatja azt is, hogy a víruskereső motor mennyire intelligens ilyen szempontból. Tehát ezt egy kétértelmű dologként lehet felfogni. Például kétlem, hogy egy NOD32-nek gondot okozna egy egyszerű kis keylogger... nem, inkább csak felismeri, hogy ez egy, a felhasználó által telepített szoftver. Persze csak ha megállapodása van az illetékes keylogger-fejlesztőkkel.
XFire profile: http://profile.xfire.com/crystalheart ________>>--(O.o)-->________ http://www.youtube.com/watch?v=0NM45lYPb_A _________>>--(X.x)-->_________ http://crystalheart.extra.hu/e107_files/downloads/video/myvid/ggstart_f2_3kbps.avi
-
Secretive
aktív tag
válasz Steelheart #13 üzenetére
hát ezen az elképzelésen lehetne szerintem még filozofálni,én úgy érzem,hogy márpedig egy víruskereső motor ismerjen fel 1 keyloggert (azaz annak exe és dll fájljait),azt jelezze nekem,aztán majd utána hagy döntsem el én vagy a felhasználó,hogy akarja-e engedélyezni a működését,és hagy határozzam meg én azt,hogy figyelmem kívül hagyhatja-e a víruskereső azt.
Nehogy már a víruskereső és a keylogger gyártók ilyenben ''alkut'' köthessen!Vicces lenne.
Azt hiszem ezt egy komoly IT-security-vel foglalkozó cég nem teheti meg,ez biztonságilag egyáltalán nem fogadható el semmilyen szinten,főleg nem antivirus szinten nem!
...szerintem...Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Secretive
aktív tag
Na kicsit felhozom a témát...
Az elmúlt héten további 15 keyloggert próbáltam ki.
Összesen már vagy 45nél járhatok,ezekből 6-8 fajtát nem talált problémásnak a vírusirtóm, ami valószínűleg azért van, mert még nem is ismeri, tehát egyelőre saját részre ezek közül használok pár darabot.
(A fejlesztő szerint a víruskereső mostanáig már több,mint 150ezer vírust és egyéb kártevőt tarthat kordában,s tapasztalat szerint rendesen nyomják belé az utánpótlást,mert pl. az eddig gond nélkül futó ''távoligép'' programom pár napja már belekerült a figyelmeztető listába-francba, gondolnám,de végülis ighazuk van).
A helyzet, hogy egyelőre vannak gond nélkül futtatható billentyűzet figyelő programok (az én víruskeresőm és valószínűleg más által használt ellenére is) bár biztonságilag nem jelent jót, de nekem most valamennyi időre megoldja a téma elején felvetett problémámat.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Creator
tag
És a Perfect Keylogerrel mi a helyzet?
Gigabyte GA870A-USB3 - Phenom II X4 955 Deneb - GF GTS-450 - 4x2 Gb DDR3 - 2x160Gb Seagate SATA RAID0 - Cieftec 300W
-
Killberk
aktív tag
''Informatív topik''
Még mindig nem tudni, hogy melyik vírusírtót használod, ami megfogja legtöbb keylogger-t, illetve azt se, hogy melyik keyloggereket viszont nem.
Esetleg megkockáztathatnád, hogy elárulod ezeket a dolgokat, még ha valaki gonosz célokra is használja majd fel az infót.http://killberk.deviantart.com/gallery
-
Secretive
aktív tag
válasz BlackWoOd #19 üzenetére
De, be lehet állítani kihagyási paramétereket,mint a témanyitó hsz-ben is írtam, annak ellenére tojik rá, hogy én mit akarok és mindig bejelzett (csak,ha heurisztikus keresést is aktiváltam). Emiatt a hosszas keresgetések eredményeképpen sikerült vagy 6 típust találnom,amit nem tart problémásnak (mert mint ezt is írtam: még nem ismeri),azóta már csak azokból használok.
Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Secretive
aktív tag
A csak részben kiszivárogtatott ''konkrétumokkal'' -jól láttad- tényleg az volt a célom,hogy ne azt a témát feszegessem,hogy melyik vírusirtó a jobb vagy rosszabb (azt leírtam,hogy melyiket nem javaslom) és ötleteket sem akartam adni,hogy húdegonosz célra melyikkel lehet próbálkozni talán észrevétlenül (és ide kapcsolódóan az anti-keyloggerekről még nem is volt szó).
Ez tényleg ''kockázati'' tényező, ami minden rendszerben más és más,pont a szoftverkörnyezet miatt.Nem igazán erre akartam kihegyezni a témát,de ha sokakat érinthető dologról van szó és nem ütközik az alapelvbe (nemtom,hogy ez warez?),akkor összefoglalom majd az ezirányú és eddigi tapasztalataimat.Gyó?
-
Killberk
aktív tag
válasz Secretive #23 üzenetére
Szerintem ez nem warez, főleg hogy lehetőleg freeware keyloger-t kerestél.
Igazából jelenleg engem nem érdekel hogy melyik keylogger tud jól elrejtőzni, csak gondoltam mások biztos örülnének, hogy ha Te már nem kevés időráfordítással kitapasztaltad dolgokat, akkor ezeket elárulva időt spórolnál nekik. Meg sose lehet tudni, nekem is mikor jönne jól az infó.
A gonosz célokra történő felhasználás pedig kétoldalú dolog. Pl. valaki kémkedni akar barátja/barátnője freemail jelszava vagy chatelése után. Neki tök jól jönne a vírusírtó neve meg a keylogger listád, még ha nem is szép dolgokra használná. Bár ha valami rossz dolog kiderül keylogger segítségével, akkor pl. szerintem hasznos volt a dolog. A másik oldalról viszont jó lenne a lista annak is, aki szeretné titkait megőrizni. Pl. hogy melyik antivir jó, illetve, hogy milyen progik csúsznak át, és ezekre figyelni.
Tényleg, a feltelepített keyloggerek benn vannak a programok hozzáadása listában? Mer akkor már ott tök könyen kibukhat ha valami gonoszság van telepítve, szal akkor már csak ezért is hasznos lenne a lista.
ui: végülis azt is lehet, hogy aki nagyon kémkedni akar, az járjon keylogger témának utána maga.http://killberk.deviantart.com/gallery
-
Secretive
aktív tag
Kicsit frissítem a témát,hátha van még a téma után érdeklődő.
Új fejlemény,hogy az utolsó fázisban talált már 2 hétig jól működő keyloggerembe is már tegnaptól belekötött a vírusirtóm (tehát beletették azt is).
Hamarosan érik a teljesség igénye nélkül egy rövid összefoglaló a keyloggerekről.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
master bud
tag
válasz Secretive #23 üzenetére
Szerintem meg warez. Nem hiszem, hogy bárki otthoni játszadozásra használna egy keyloggert. Nyilván fel lesz rakva az a program valakinek a gépére, ott majd szépen naplóz.
Más. Komoly keyloggert írni kell. Assemblyben, szépen és tisztán. Azt se gondolom, hogy valaki megír egy fullkomoly, rejtőzködő esetleg alakváltó keyloggert aztán felrakja a netre húszdollárért, hogy bárki magánnyomozó irodát működtessen nem húszdollárért.
Gondolkozz
mod: typo
[Szerkesztve]~~G::alactic O::bservation D::evice~~
-
Secretive
aktív tag
válasz master bud #26 üzenetére
Pedig én saját részre használok keyloggert(bár mosmár nagy a dilemmám,hogy melyiket használjam),pont azért mert sokszor előfordul,hogy vissza kell néznem vagy nyernem olyan adadatokat, hogy anno mit írtam,mit másoltam,merre jártam stb. - és nem játékból....persze mindenki másra használhatja.
Szerinted ne írjam le ezirányú tapasztalataimat?Mondjuk ha másért nem is,azért talán jó lenne,hogy sok-sok nem felismert keylogger esetén érdemes átgondolni az aktuális rezidens víruskereső vagy anti-keylogger további használatát és érdemes új után nézni.Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Sátán44
addikt
Lenne egy problémám! Feltettem az All In One Keylogger 2.5 és a programot futtattam,majd a beállításoknál rányomtam,hogy tüntesse el az óra mellől és a programot minimalizáltam.Többet nem tudtam elérni a programot még annak ellenére sem,hogy a programot újraindítottam volna.Ekkor szerettem volna eltávolítani,de ez sem sikerült mert nem engedte.Csökkentett üzemmódban és rendszergazdai jogosúltsággal sikerült leszednem.A regeditben amit találtam róla bejegyzést kiírtottam.Újra feltelepítettem,de ugyanaz a probléma merült fel hiába pcultam le ismét azok a beállítások léptek érvénybe,amik előzőleg voltak.Tudtok ajánlani vmi ötletet?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
!!Hamster!!
tag
Szia!!
Erre csak egy megoldásom van, de az valószínűleg tökéletes.
Épp ma teszteltem egy keylogger progit, otthoni használatra kellene, és bevittem a suliba, feltettem próbaként, mert ott kegyetlen nagy a vírus, spam, és aware védelem. Még a serials.ws sem ártott a gépeknek!!! Hihetetlen.
A keylogger pedig minden zokszó nélkül felment, és egy nagyon felhasználóbarát progit tudtam elindítani.
A taskbaron nem látszik, de billentyűparancsra elindítható. Sehol nincs jelen parancsikonként, illetve programként, persze a RegCleaner ismeri, de Vezérlőpult/Programok telepítésénél sem jelenik meg. Törölni pedig nagyon egyszerű, csak bemész a mappába, ahová telepítetted, és az uninstall.exe-re kattintasz kétszer
Egy kompromisszum van, hogy nincs kompromisszum! A program ingyenes, a log fájl pedig a törlés után is megmarad, azt külön lehet törölni. Írja, hogy milyen programba mikor mit írtak be.
ENNYI
jahhh
lol
link Szal: [link] -
Noxy
veterán
válasz !!Hamster!! #31 üzenetére
Qrva büszke lehetsz magadra. hogy más magán életébe tudsz kotorászni.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
!!Hamster!!
tag
Nincs hozzáfűzni valóm, mert tényleg nincs jogom más magánéletében turkálni, de mivel a felhasználási területet nem tudod, magyarázkodnom sem kell.
Én csak a linket adtam, mert segítséget kértek, hogyan tudnak használni egy ilyen programot.
Ezenkívül az itt szólóktöbbsége használ ilyen programot, ugyhogy ha valami megjegyzésed van a büszekeségemmel kapcsolatban, kikérem a többiek nevében is!
Neked meg aztán főleg nincs közöd hozzá, hogy én vagy a többiek mire használjuk.
Thx. -
Noxy
veterán
válasz !!Hamster!! #33 üzenetére
''mivel a felhasználási területet nem tudod, magyarázkodnom sem kell''.
No comment.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
piskóta007
csendes tag
Hi!Felraktam a Perfect Keyloggert, de sehogyse tudom beállítani, hogy elküldje a naplózást ftp-re vagy emailre. A port-hoz mit kell beírni? alapból a 21es van megadva de nem jó, próbálgattam fejből de semmire se reagál. Szerintetek?
-
piskóta007
csendes tag
Hi!Felraktam a Perfect Keyloggert, de sehogyse tudom beállítani, hogy elküldje a naplózást ftp-re vagy emailre. A port-hoz mit kell beírni? alapból a 21es van megadva de nem jó, próbálgattam fejből de semmire se reagál. Szerintetek?
-
sandraxx
csendes tag
Sziasztok!!
Valaki tudna nekem segíteni?? Keyloggert, hogyan tudok a valaki email címére eljuttani, s hogy ha azt ő mignyitja, az én email címemre érkezne minden billentyűleütése!!
Nagyon megköszönném a segítséget!!
Email címem: sandraa82@citromail.huSandra
-
Secretive
aktív tag
CTRL+SHIFT+A
szinte az összes olyan naplózónak,ami rejtett módban is futtatható van 1 billenytűkombinációja,amivel a rejtett módból viszahozható a tálcára. a fenti asszem az AIO KL alapbeállítása, ami persze bármire megváltoztatható!
próbáld ki....Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Secretive
aktív tag
CTRL+SHIFT+A
szinte az összes olyan naplózónak,ami rejtett módban is futtatható van 1 billenytűkombinációja,amivel a rejtett módból visszahozható a tálcára. a fenti asszem az AIO KL alapbeállítása, ami persze bármire megváltoztatható!
próbáld ki....Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Secretive
aktív tag
létezik rá megoldás, bár manapság gyenge a valószínűsége, hogy sikeres lenne a próbálkozás, ugyanis az ilyen jellegű kísérletet egy normális vírusírtó, vagy antispyware és egy tűzfal is képes kiszűrni! már amennyiben van és fut is az adott gépen.
bár ha egy ''hobbypécés'' a célpontod,akkor sikerülhet(ne)!
inkább kérd meg a ''szerettedet'', hogy felrakhasd a gépére a hőn áhított programot és engedje azt is meg, hogy emileket küldjön neked!
-
Secretive
aktív tag
sajnálom, hogy nem fogalmaztad meg, pontosan mi a bajod a hsz-emmel, mert így olyan nehezen látják az ezt olvasók, hogy hülyeséget írsz vagy csak be akartál szólni a nagy semmire.....
egyszerűen rajongok az ilyen ''ősokos'' szimpatikus beszólásokért,mint pl. a tied!
megkérlek, olvasd már el te az alapelveket,mielőtt másnak hívod fel rá a figyelmét!
és ha már felhívod,akkor hivatkozz is valamire benne,amivel megtisztelő, de semmitmondó véleményedet alátámasztanád!
mielőtt még nagyon bután a warezra hivatkoznál, máris mondom, hogy egy keylogger progi önmagában nem warez!!!!!!ennyi erővel nagyon tanult fórumozó kolléga a vágólap vagy annak tartalmát jegyző segédprogramok is a keylogger kategóriába tartoznának,ami meg még vicessebb állítás lenne!
funkcionálisan sokrétű a felhasználási területe, tudod ez olyan mint a kés!
alapvetően a mai világban az sem gyilkolásra való, hanem mondjuk vaj kenésre, kenyérszeletelésre, de használhatod csúnya dolgokra is, de ettől még nem osztályidegen az emeberek többségének, és a szó hallattán sem egy vértócsa jut az átlagember eszébe, na ugyanez a keylogger is! nem kell pánikolnod neked sem, meg más magasan kvalifikált gurubajnoknak sem, pusztán azért mert van egy olyan témakör,ami foglalkozik picit ezzel a területtel is.
szerintem legközelebb inkább durrogj egy sort magadban és tartsd vissza, hogy égbekiáltó szavakat ne pötyögj felelslegesen!
THX
-
ponti_ak
addikt
válasz Secretive #44 üzenetére
Hej, hátrább az agarakkal,
a felesleges dolog ez volt: bepöcenni ilyen apróság miatt.
Már maga a kérdés is alapelvekbe ütközött, ergo nem is kellett volna válaszolnod, mert világosan látszott hogy a user nem békés célra akarja használni a keyloggert.
Idézet az alapelvekből:
''amit tiltunk fórumunkban:
ha a hozzászólás jogszabályba ütközik, jogszabálysértésre buzdít''
Ennyit az ősokosságról. Nekem ez jött le.
Peace.
ui: értem, hogy poénra vetted a választ, de egyszerűbb lett volna _nem reagálni_, ahogy írtam már az elején...
(nna, most jöhet az, hogy én is okostóni vagyok.. )
üdv.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
na, akkor most verodjetek tkazmer-ral hosszu tomott sorokba es szoljatok be a:
-dc++ topic-ban
-torrent topic-ban
-minden masodik jatekkal foglalkozo topic-ba
-windoze-os topic-okba
-meg ugy altalaban a szoftveres temak donto reszebe
az meg amr megint kurvajo, hogy osokosozol, aztan jopofan odaiod, hogy pisz, mert vallalni mar nem mered, hogy beszolsz valakinek
p.s.: ertem en, hogy meno dolog kiosztani egy ''tag'' rangu felhasznalot, de egyszerubb lett volna nem reagalni (vagy elolvasni a topic egeszet es latni, hogy Dio talan meg ert is ahhoz, amirol beszel, s nem egy hekker-wannabe hulyegyerekkel allsz szemben
es igen, nagyon okostoninak is nevezhetunk, ha finomak es noiesek szeretnenk maradni
szerk.:
kerlek, ha igy kned vagod a jogi dolgokat, vazold mar fel nekem, hogy a fenti, kifogasolt post mely resze utkozik jogszabalyba, vagy buzdit jogszabalysertesre
esetleg az alabbi sor?
''inkább kérd meg a ''szerettedet'', hogy felrakhasd a gépére a hőn áhított programot és engedje azt is meg, hogy emileket küldjön neked!''
szerk2.:
sot, most kotekedos kedvemben vagyok, szoval megkerlek, legkozelebb helyesen emelj ki
- amit tiltunk fórumunkban:
- ha a hozzászólás jogszabályba ütközik, jogszabálysértésre buzdít
ami tte iral, abbol a kiemeles valami olyasmi, hogy amit tiltanak a forumban, az jogszabalysertesre buzdit
[Szerkesztve] -
Secretive
aktív tag
a te hsz-edben nem érzem az ősokosságot vagy okostónit, viszont kellő iq-val szóltál hozzá,ami tetszik!
egyébként nincsenek agaraim!nem tartok ebeket!
de jól láttad a dolgokat!poénosra vettem a választ!
de...ha már jogászkodunk(!):
önmaga a hsz, sem a feltevőé, sem a válaszadóé nem ütközik semmilyen jogszabályba, hisz csak egy kérdés! nem úszit, nem buzdít stb....csak kíváncsi picit!
ha konkrét választ adtam volna én vagy valaki, azaz leírom,hogy akkor kéremszépen miss titkosügynök hekkerkisasszony.... aszongya hogy hogyisvanez...., na akkor szóval pontosan így vagy úgy kell csinálni, hogy a szerencsétlen tudta nélkül jogtalanul információt szerezz és az adatokat, adatait illegálsan felhasználd stb.....na akkor azon lehetne jogászkodni,meg alapelvezni, de nem ez történt!
ne haragudj de sem akkor,sem most nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá!Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.
-
Secretive
aktív tag
válasz VladimirR #46 üzenetére
SZIA VLADIMIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minő meglepetés részemre a semmiből!
Azt hiszem nagyon jó példákat hoztál fel a jogászosdira, így elég egyértelmű,hogy én miről beszéltem és miért kaptam fel a ''vizet'' picit!
Viszont a jogi esélyegyenlőség fenntartása érdekében kezdeményezni kéne az adminoknál a több tucat ''ejnye-bejnye'' téma azonnali likvidálását!Nem?!
de most, hogy egy számomra sok területen ''szaktekintély'' is megerősítette a véleményem, így duplán is örülök Neked!
...dejóvót a ''szójátékod'' is!
-
ponti_ak
addikt
válasz VladimirR #46 üzenetére
Szia VladimiR,
p.s.: ertem en, hogy meno dolog kiosztani egy ''tag'' rangu felhasznalot, de egyszerubb lett volna nem reagalni (vagy elolvasni a topic egeszet es latni, hogy Dio talan meg ert is ahhoz, amirol beszel, s nem egy hekker-wannabe hulyegyerekkel allsz szemben
A topikot elolvastam, nem nézek hülyének senkit, csak félreértettem a helyzetet, ezért bocs. Nem állt szándékomba beszólni sem (ezért nem érzem úgy, hogy mernem kellene vállalni). Ha a stílus vagy a fogalmazás miatt úgy jött le a post, hogy kiosztottam Dió-t, akkor tőle elnézést kérek, bár szerintem értette hogy mi a célom a hsz-szel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest