Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    válasz Integra #2990 üzenetére

    Szép hosszú poszt, csak a konkrét kérdésre nem válaszoltál .:D
    Ezt már olvastam itt máskor is, tisztában is vagyok vele, nekem is van egy formulám, amit főleg akkor alkalmazok amikor reggeltől estig suliban vagyok s oda kell tudnom figyelni végig, nagyon jól be is válik, csak kíváncsi vagyok, hogy Te mit találtál ideálisnak a saját magad számodra.
    Főleg a mennyiségek tekintetében, hogy mondjuk délelőtt egy alma, meg délután egy banán vagy mondjuk 2-3 óránként valami gyümölcs estig stb.

    "csak tudd, nézd meg mit eszel és mennyit, hogy az az irányított napi böjtölésbe, magába a méregtelenítésbe ne szóljon bele"
    Amúgy sok ember, főleg aki el akarná kezdeni, nem tudja ezt felmérni szerintem, pont ezért látni azt, hogy kérdezgetik, hogy de mégis mit, mennyit stb. s én úgy gondolom, hogy elsőre kell nekik adni konkrétumokat, másképp sokan bele se kezdenek, viszont ha van valami útmutatás, akkor elkezdik, aztán ha bejön nekik, meg kezdenek ráérezni, majd átformálják maguknak.
    Nekem ez már kb. megvan, csak kíváncsi lennék, hogy másoknak mi jött be, meg amúgy könnyebb elhitetni valakivel, hogy jó ez a módszer, ha konkrét alternatívákat hall, nem csak az "ezt kb. így, azt kb. úgy" szintű mondatokat, szerintem legalábbis.

Új hozzászólás Aktív témák