Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Országútiknál 2 tányér az alap, 8 sebi régi vagy legalapabb bringákon van. De a hirdetésben 0 infó van a bringáról, még a hajtás oldalt sem volt képes lefotózni a hirdető, szóval nagyon valószínű minden élőben fog kiderülni.
Ahogy előttem írták attól függ mekkora az első tányér, ezen az országútin nagyon valószínű 50-34 lesz elől, hátul meg valami kis áttételű sor lesz. Lehet hogy lesz gond nagy emelkedőn. Én speciel a minél könnyebb áttétel híve vagyok, de országútikon ez csak az utóbbi pár évben kezdett el divat lenni, ha csak nem valami belépő kategóriás 3 tányérosról volt szó.
Ha elől egy duplát triplára szeretnél cserélni akkor új hajtókar, váltókar, első váltó, és lehet egy hátsó váltó is kelleni fog.
Ha tényleg nem elég könnyű az áttétel akkor gazdaságosabb venni egy nagyobb áttételű kazettát amit a hátsó váltó még maximum bír, esetleg lecserélni a hátsó váltót is egy nagyobb kapacitásúra. Ha a lánc nem elég hosszú akkor ilyenkor ez is cserés. Ez okosan összevásárolva egész olcsón kihozható.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest