Új hozzászólás Aktív témák

  • StLui

    veterán

    válasz Runner_fxr #97431 üzenetére

    Maga a betét nem lenne akkora gond, ha nem lenne szinte új az első betét a hátsóhoz képest, plusz a tárcsa is nem gyárinak tűnik, meg a hátsó váltó nem gyári bekötése, mind azt a gyanút erősíti, hogy egyáltalán új bringát kaptam-e.

    A költségeket el kell fogadni ez egyértelmű, azt sajnálom inkább, az eddigi rossz tapasztalatok alapján, hogy ugyanott tartok mint régen autónál, "rettegek" szervizbe vinni, autót régen főleg azért hogy szándékosan átvernek-e, többször beigazolódott, szerencsére ott megoldódott, már van olyan akiben megbízom. Bringánál inkább a hozzá nem értést tapasztalom, pl nagy túránk előtt beadtuk egy szervizbe, hogy nézzék át, tegyék rendbe amit kell. Csöpögött az trutyi a láncról napokig a garázsba, elfelejtette meghúzni (saját bevallása szerint) összerakás után a csavarokat 2-3 db elhagytunk még itthon túra előtt. Szóval kicsit soknak tűnik a igényelt törődés egyelőre, vagy csak még túlspirázom, az is lehet :)
    Valaki itt küzdött a légtelenítéssel, olajcserével, szóval kicsit tartok tőle, már néztem videót, majd meglátjuk mi lesz.

    Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

Új hozzászólás Aktív témák