Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Valamit ki fogok találni, mert ez így nem jó. :((( Lényegében senki sem úgy közlekedik ahogy kellene (bringa út-budai rkp), és itt most nem a KRESZ-re gondolok. párszor már láttam, hogy bérelhetőek ilyen vastag kerekű elektromos robogók, amivel a külföldi kis kötsögök száguldoznak, nem egy esetben piásan. Megyek olyan 20-25 km/h között, szemből jön 3 ilyen elektromos sz@r. Útban nem voltak, elfértek, gyalogosok sem voltak azon a részen, viszont jobb kéz felé volt egy vastag hirdetőoszlop. Na az egyik kis patkány oldalról a hirdetőoszlop takarásából kigurult, pont annyira hirtelen, hogy sanszom se volt elkerülni. A bringát akartam óvni, így inkább bevállaltam a szaltót a kormány felett, nem akartam a villát lenullázni, pedig megérdemelte volna, hogy belefejeljek sisakkal. Elméletileg nincs sérülés, még a fényezésen sem, ellenben a kis motor első sárvédőjére szerintem a pedál ráeshetett, mert az sérült neki. Persze külföldi volt. Nem akartam rendőrözni, mert a tekerés elején voltam, a hámsérüléseim pedig nem érdekeltek. Volt szemtanú, egy fiatal magyar pár, ők rendesek voltak.

    Most ettől eltekintve, sávban pihenő család, egymás mellett tekerők (szembe sávban), és látja, hogy jönnek szembe, az utolsó pillanatban húzódik be, nagy szájhúzgálások közepette. Outisok sem értem miért bringaúton tekernek 40km/h-val, és miért nem mennek országútra. Nekem még nem volt gondom velük, de ez a tempó baromi veszélyes, senki sincs rá felkészülve. Sem a bringások, sem a gyalogosok.

    Kezdem azt hinni, hogy ez az ország nem alkalmas kerékpározásra. Úttesten sok a kátyú, és az autósokban sem bízok. Bringaúton a fent említett problémák vannak, amik egyre súlyosabbak. Tényleg a hegy lenne a megoldás, de így hogy fogok 1,5-2 órát tekerni, ha csak ennyi az időm?

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák