Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz Tottinho #81576 üzenetére

    Én link ebbe ruháztam be még téli szezon elején mint mondtam anno beszerzek egy példányt. És nem igen akar fázni benne a kezem mikor a mínuszok röpködnek, jó vétel volt leárazva simán megérte. Esőt nagyon nem bírhatja ott esőben nem teszteltem, de télen nem jellemző eső akkor már szinte meleg van. :D A varrások is jóknak tűnnek nem igen akar szétmenni pedig van már benne pár karika. Ami várható volt, de nem lényeg nálam (másodrendű), hogy a nem fekete változaton a koszolódás szembe tűnőbb.

    (Tipp: Téli kesztyűnél egy számmal érdemes nagyobbat venni, hogy minél kevésbé feszüljön a kezeken mert ha nagyon feszül szoros akkor nem tud úgy szigetelni mint ahogy egyébként. És hiába tudsz jobban fogni a kisebb kesztyűben vele, ha lefagy a kezed sajnos a téli kesztyűnél nem lehet első szempontok között a "jó fogás" a kesztyűben. Plusz érdemes megnézni vásárlásnál menyire lehet könnyen levenni, felvenni a kesztyűt. Bár ezt csak egy jó izzadt kéz levételnél, felvételnél lesz az eredmény igazán releváns. És ezt főleg a bélés kérdése még elakad- e benne a kezed fölvételnél ill. ki tudod viszonylag könnyedén húzni a kezedet levételnél.)

    (#81584) 6030D Nem titok bár szerintem még nem említettem itt, hogy voltam egy időben kerékpáros futár. :DDD (OFF)/Szerinted ?/(/OFF)

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák