Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz Csokicsibesz #74067 üzenetére

    Szerintem lopástól függetlenül is sokkal jobb két biciklit tartani, mint egyet, ha az munkábajárás eszköze is:
    1. Ahogy a runner_fx is írta, ne a fél milliós felsőkategóriás szettel rendelkező bicikli kopjon a napi munkábajáráskor. És itt nem csak a kopó alkatrészekre gondolok, hanem hogy a munkábajárós kint áll egész nap, akár minuszokban is, és oké fedett tároló, de ha nagyon fúj a szél bever az eső, stb...
    2. Sporteszköz tipikusan nem alkalmas a városi közlekedésre. Ha terep, akkor nem olyan külső lesz rajta, ha országúti, akkor meg a koskormány (illetve pontosabban a fékváltókar) nem igazán alkalmas arra, hogy a környezetre is figyelj, meg haladj is (nem lehetetlen, de nem túl kényelmes ha nem csak 2 sarokkal kell odébbgurulni). Ha esetleg kell csomagot is vinni magaddal, akkor meg nem lesz csomagtartó.

    Szóval ha már "kelet-európai mentalitás"-ozunk, akkor már inkább az "kelet-európai mentalitás", hogy egyetlen eszközzel próbálunk megoldani több olyan feladatot amire hatékonyabb lenne több különböző eszköz. Itt céges biciklitárolóban láttam már tesco gazdaságos fullytól elkezdve legalább fél millás fullyn át TT (!) gépet is. Na ez a nem normális szerintem :) (új biciklik meg szinte kizárólag decathlonos mtb-k... )

Új hozzászólás Aktív témák