Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz dokee78 #73448 üzenetére

    Nekem volt kétszer is nehezen beazonosíthatatlan hang amikor vettem a mostani montit néhány éve. (Több helyre is elvittem de nem tudták beazonosítani pontosan.)

    1. Esetnél végül nagy nehezen észrevettem, hogy az első tárcsaféknek magának féktestnek a vége ért hozzá néha időnként a tárcsához. (Főleg intenzív használat után amikor átmelegedett tárcsa jelenezett.) Azt be lehetett azonosítani, hogy a féknél ér valami hozzá a tárcsához az volt a gyanú nem középen vannak fékbetétek vagy valami ott nem ok. egy csomót állítgattam a hang megmaradt még kisebb tárcsára is váltottam 180 - 160 tárcsa és cserénél vettem észre egy leheletnyi festék lejövetelt a féktestnek a szélén a sarkánál. Csak egy két millimétert kelet volna az egyik tartócsavarnál kijjebb húzni a végét és jó lett volna rögtön az elején ... :DDD

    2. Esetnél is valami sziszegés szerű hang jelent meg az első kerék irányából ott is végül nagy nehezen sikerült beazonosít-tanom az okát. Az is valami triviális, dolog volt mint kiderült az első agynál a porvédő műanyag adta hangot súrlódás közben ... Egy kis WD-40 és probléma megoldva azóta semmi hang nem volt pedig kaptunk felhőszakadást is.... :)

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák