Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz dbala #64725 üzenetére

    Thule tetőcsomagtartókat használunk, több félét is (alul felül szorít / oldalról szorít). Eddig semmi probléma nem volt vele. Volt már bele fogva karbon, alu, 27,5", verseny bringa, gyerek bringa. A karbonnál érdemes figyelni, hogy mennyire húzod meg, alunál meg nem tudod jobban, minthogy baja lenne a váznak. Én még annyit csináltam, hogy kerékpár belső darabokat húztam a befogóra, így nem karcol semmit, ha tiszta a bringa, illetve a nagyobb súrlódás miatt nem is csúszhat ki.

    Arra érdemes figyelni, hogy milyen sebesség adatot adnak meg hozzá. Ha nem adnak meg, akkor tudnia kell az európai 130 km/h-s "szabványt". A fent említett szállítóknak 140-nél semmi baja, akár személyautón, akár terepjárón van.

    Drágább bicónál jó lehet, ha az első tengelynél rögzíted, mert nem akarod a vázat befogni, de kérdés, hogy megéri-e a macerát, kereket a kocsiba rakni, stb.

    Ár: Thule újonnan 25e/db, használtan 15-20e Ft. A legolcsóbb kerékpárszállítók 10-15-e Ft. Azt döntsd el, hogy megér-e 10e Ft pluszt, hogy nem kell állandóan azon izgulni, hogy mi történik a kocsi tetején. :)

    Crytec210: mások fizetnek a szaunáért, neked meg ingyen van, nem értem a problémád. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák