Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Ma tekertem egy 40kmt egy road bikeossal. Sajnos elkövettem azt a hibát hogy az elején megpróbáltam tartani a tempóját, és 2 emelkedő után vért pisáltam. Csak a végére jöttem rá, hogy a saját tempómban kellene mászni, és egyenesben megemelni kicsit a sebességet. Leejtőn tiszta erőbőn tekertem 50 el, és úgy távolodtt hogy "csak" gurult :))

    Nem lett világverő idő, főleg hogy idén ez volt az első komolyan vett távom, de azért király érzés volt egy olyannal edzeni aki teljesítette a Bp-i Ironmant. Sokszor otthagyott, de olyankor tolt 1 sprintet visszafele, kicsit boostolt, hogy ne adjam fel, aztán megint lelépett.

    Kb 4x akartam feladni, kb 5 km után (emelkedő) majd leesetm a bringáról úgy elfáradtam, de mindig pont olyan kis távokat ajánlott pluszba, amiket még elfogadtam, aztán a végén csak összejött a 40-es cél.

    Eleve nagy handicap volt, hogy nincs sztreccs cuccom, montival mentem, és 2,4 es gumim van :( de azt gondoltam hogy ennél kicsit azért jobban fog menni.
    Runtasticon megvan az idő, kíváncsi vagyok, majd ha megint jön 1 jobb idő, egyedül a saját tempómban mennyivel maradok el ettől, és mennyi gyakorlás kell hogy jelentősebb javulást érjek el.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák