Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Hasaggymeg #50386 üzenetére

    Nagy élmény volt a lefelé menet, valami 38 hajtűkanyar volt az úton. Tök jól lehetett dönteni a bringát. Viszont marhára észnél kell lenni mert van m forgalom. A bringások mellett sok autós meg motoros megy fel. Ja és találkoztunk magyarokkal a csúcson. Egyikőjük felfutott! :Y

    Bandus: Köszi! Ehhez képest valóban max egy kis domb Nadap.

    Volt amúgy egy aranyos sztori: elfogyott a vizem felfelé és így mentem már vagy 3km-t mikor a csúcstól 2km-re megálltunk egy háznál. Jött egy faszi és mondja hogy ez privát ház nem étterem. Megkérdeztem tőle hogy kaphatnánk-e vizet. Beengedett és beszélgettünk. Kiderült hogy ő ilyen hegyi rendőr aki a sielőkre vigyáz. Kérdezte honnan valóak vagyunk meg merről tekerünk. Ő is bringázik. :)
    Amúgy tök barátságosak erre az emberek. A bringások közül is nagyon sok ciaot köszön. Viszont elmebeteg módon tudnak vezetni az autósok. Szóval azért figyelni kell tekerésnél de hála égnek itt már megszokták hogy nagyon sok a kerékpáros.

    Annyit tudok mondani akinek az életben lesz lehetősége hasonló helyre eljutni ki ne hagyja! Hatalmas élmény. És relatíve emészthető összegból meg lehet úszni.

    Ja még ami beugrott: ennyi gyönyörű kerékpárt mint fent a csúcson még nem láttam. Colnago, Pinarello, Bianchi minden van. Szinte már szarul éreztem magam hogy csak egy alu géppel mentem fel. Ez itt ritkaság. :DDD

    Més que un club!

Új hozzászólás Aktív témák