Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz cekkk #39657 üzenetére

    Na erre gondoltam én is, akkor egyet értünk. Csak mert azt hittem arra gondolunk ha boltba személyesen veszel valamit akkor is elállhatsz utána a vásárlástól. Ilyenről még nem hallottam, pláne nem olyanról, hogy még használat után is visszaviheted 14 napig. A netes rendelés az más, de azért a használattól óvva intenék mindenkit, mert úgy már necces lesz visszaküldeni, az sok vitát szülhet.

    (#39656) Frenky89: Néha ki lehet fogni áron alul termékeket, pláne szezonon kívül. Én is kb fél áron vettem az ebike-ot. Persze azért át kell nézni, mert ezt képről nem lehet megmondani mennyire van lehajtva. Ezek valóban méreg drága alkatrészek, amiket pótolni jelentős összeg. Illetve azonnal kell egy nagyszervíz, mert bár sokszor azt írják leszervizelve, gyakorlatilag hozzá se szagolnak. Megvesznek egy halom bringát külföldről, valószínűleg ilyen konténeres árverés, egyszerre sokat. Aztán úgy ahogy van megy fel az apróra. Ha szerencséd van kifogsz egy jót. Ha olcsón szerezte a kereskedő, mert szerencsés üzletet kötött, akkor ő is áron alul adja, mert úgy is pénzénél van és legalább gyorsan elviszik.
    Természetesen átlag felhasználásra felesleges az XTR, de hogy jobb érzés használni mint akár egy XT-t az egészen biztos. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák