Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fulton

    addikt

    válasz ReFleXx #304769 üzenetére

    Mielőtt "pumpázni" kezdel, azért nem árt ha utána jársz pontosan mennyit is bírnak ezek a neves" 100PSI-s 11-14k ftos alis mini pumpák. Ha 28as gumid van, akkor talan max 70 psi egyszer! Ha nagyobb még kevesebb! jó esetben full töltésről. Idővel a nyeregtáskában veszítenek...(illő kb 3 havonta ismét full tölteni ha nem használod is). Szoval ezzel kalkulálj.

    Van több féle, érdemes szét nézni, alaposan megnézni a spec. Ami többet tud az nagyobb. Érdemes átgondolni hogy tervezed vinni stb...

    Ha TPU-d van műanyag szeleppel, és nincs a pumpádhoz hosszabbító, közvetlenül rádugva azt a szelepre tönkreteheted a szelepet pumpálás közben. (Ezek igen csak felforrósodnak üzem alatt).

    Nekem is elektromos minipumpa van a cube-hoz. Én előtte amit kinéztem - lemodelleztem dobozból a méreteit, h tutira beférjen majd a cucchoz a cube táskába, mert semmi esetre sem a mezben akartam vinni. Pont befért :)
    3 x tud 28mm es gumit 80PSI re 1 töltéssel. 120gramm súly mellett. De ami igazán lényeges volt a méret, ez volt a legnagyobb/legjobb teljesítmény ami még befért a cube kistáskába, az ár másodlagos volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák