Új hozzászólás Aktív témák

  • KrAt

    veterán

    Sziasztok!

    Két témakörben kérek segítséget :)

    1. témakör: lakat. Két típus között vacilálok: összehajtható (colstok) típus (leginkább Abus Bordo), illetve U lakat (ott az Abus Granit van terítéken), talán kiegészítő sodronnyal.
    Elsősorban a melóhelyem előtt lévő bringatároló részbe tenném (semmi extra, egy földre lerakott tartó), 3. kerület Szépvölgyi környéke, talán nem a legrosszabb hely, és a portás is rálát, illetve ha hazafele be kell mennem vásárolni valahova, akkor pár percre megállás.
    Melyiket vennétek? A colstok jobban tetszik a kompaktsága miatt, az U lakat talán robosztusabb. Valószínűleg bringán hordanám. Amit meg kell védenie, az egy Kross Level elektromossá és jobbá alakított verzió (olyan 500k körülre tenném az értékét).

    2. témakör: bukósisak. Hosszúkás, nagy fejem van (2 méter vagyok, szóval mindenem nagy :D), így keresek valami nagyméretű, szellőset, nem belépőszintet. Itt mire figyeljek, hol válogassak? Vagy bemegyek a decatholba, és ami jó, azt vegyem? Szintén városi bringázás - bejárás - szomszéd városba bringázás a cél :)

Új hozzászólás Aktív témák