Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    Hát félek tőle a Hyde hátsó agya már nincs a legjobb állapotban. A küllőket ellenkező oldalon megfogva és kézzel mozgatva, vagy a hátsó kereket a földre finoman "leejtve" érezhető-hallható némi holtjáték. Talán a kotyogás szó a legjobb rá, de ez még relatíve minimális, 1-2 milliméter.

    Gyorszárat megoldottam, újrahúztam, javult tőle, de nem múlt el. 3370 km van a bringában, és egy alap Acera agy van elöl-hátul, gondolom ez egész egyszerűen ennyit bír.

    Megmondom őszintén, nekem semmi kedvem ezt megjavítani. 3 hét múlva eladnám a bringát, és bár elhiszem, hogy ezt egyeseknek nem nagy ügy megjavítani, és hogy a donor agy sem kerül sokba. de nekem se szerszámom, se kedvem nincs hozzá. A szerviz meg biztos elkérne vagy 100€-t (ha egyáltalán szezon elején záros határidőn belül elvállalná), miközben örünék, ha 400€-ért elmenne a bringa. Ezek az Alexrims Cube felnik amúgy is kukába valók.

    Szóval annyit meg tudnátok mondani nekem hozzáértők, hogy ilyen kisebb mértékű kotyogással, amikor daráló hang még nincs, de a szabadonfutó ketyegése már kicsit hangosabb lett, lehet-e még menni, és biztonságos ez így? Egyáltalán, eladható ez így, esetleg jelezve, hogy az agyat fel kell újítani? Mondjuk a börzén úgyis átvizsgálják a bringákat eladás előtt, szóval eltitkolni sem tudnám.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák