Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz Kro #272110 üzenetére

    Fellazítod éppen kotyogósra a féktestet, rafogsz a fékre majd rögzíted és ellenőrzöd, ha kell megismétled párszor amíg jó. Azt tapasztaltam, hogy nem mindig középre állított tárcsa az ideális, főleg hátul ahol féloldali terhelést kap a kerék+váz a hajtás miatt, pl. egyik betéthez közelebb állva nem súrolja be extrém terhelés alatt sem. Használj nyomatékkulcsot a végső meghúzáshoz, karbonnál nem vicc elcseszni a menetet a vázban.
    Ami a telót illeti 80 kilós létemre 65 kilós emberhez ajánlott nyomáson használom Rebámat, több éves próbálgatás után nekem így jó. :F...persze nem ugratok szinte soha és csak óvatos (mamil :DDD ) duhajként csapatom lefelé is.

    chubby206...én is a nagy könyv szerint tl szalaggal (Schwalbe) csináltam, de az is marha sprőd...most már nem dobom ki, annyi előnye van, hogy nyomtalanul lejön a felniről.

    [ Szerkesztve ]

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák