Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Nehezen de sikerült a művelet :DD
    Nem sikerült booster pumpával sem a helyére robbantani a gumit, hazamentem és leszedtem az egyik oldalát, szépen lekapirgáltam az odaszáradt trutyit az oldalfalról, aztán azzal az acélszálas edénytisztítóval még átdörzsiztem, alkohollal letöröltem meg a felnit is, így raktam vissza de hihetetlenül könnyen a helyére pattant a gumi, ami szerintem annyira nem ok, egyáltalán nem kellett feszegetni, pedig alig fél éves. Nem tudom van-e esély rá hogy leforduljon egy élesebb kanyarban ha alacsonyabb nyomáson megyek ezért nem tudtam felfújni.(szerintem nem biztonságos, szóval a wolfpack és hasonló low end márkákkal többet nem kísérletezem).

    Utána 5-10 percet szenvedtem még sikerült Mr.Dr Macky módszerével rádolgozni a felni szélére, és mivel most már tiszta volt, ott is maradt egész addig amíg sima pumpával is sikerült felfújni. (már próbáltam ezt a módszert az elején is, de akkor azért nem tudtam végig felrakni, mivel túl dzsuvás volt, és ahol kezdtem lecsúszott mire körbeértem)

    Az ilyen taknyolós résznél mindig eszembe jut Hasaggymeg jó pár évvel ezelőtti kijelentése, hogy az TL túl maszatolós, és amíg lehet ő belsővel tolja.
    Ez most mega szopóroller volt, de idén 1 defektem sem volt, 2 különböző bringával, és ami tavaly volt, csak az elöregedett gumi miatt, szóval tényleg no brainer.
    Visszatérek én is a conti lötyire, az talán kevésbé csomós, és be lehet fecskendezni.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák