Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz 6030D #266455 üzenetére

    Ha belegondolok, igazad van. Cél volt a km, cél volt az erősödés, cél volt az átlagsebesség, és azokat a célokat teljesítettem is, de a fogyással mindig úgy voltam, hogy "majd jön magától". Valószínűleg fejben nem volt a helyén a dolog, így nem figyeltem az étkezésre, és így valóban nincs fogyás. Szóval ja, nekiállok fogyózni, aztán megindulnak a kilók is.

    #266459 dom1n0: és nőtt a sebesség, nőtt a táv, könnyebb tekerni, de mostanában már úgy érzem, hogy lelassult az egész. Nem tudok jelentősen gyorsabb lenni, sokat kell fejlődnöm a mászásban, van még előttem kb 400 km idén, de kicsit beleuntam az órára menésre, mert ott már nem tudok fejlődni, és nagyon a kedvtől-időjárástól függ, hogy milyen eredmény születik. Szóval ja, új célok kellenek...

    #266474 dom1n0: szinte biztos, hogy a magas pulzus miatt inkább szénhidrátból fogyasztok, és valószínűleg azért is eszek valamivel többet, hogy pótoljam azt. A "sima" bringázásaimnál is 150 körül-felett van az átlagpulzusom, az edzési célból tekeréseknél meg 160 felett. Szóval ja, nem épp ideális tartomány... Izmosodom, de kevesebb zsír égetek el. A sok Z2-Z3-at meg többször próbáltam, de mindig azon veszem észre magam, egy idő után hogy megint tolom neki. Pedig ha végiggondolom, pont a lassú tekergés és a nézelődés az, ami változatossá tenné a tekeréseimet, és valószínűleg segítene is a fogyásban, csak akkor ugye nagyon lassan jönnek a távok. De valószínűleg ezt kellene erőltetnem.

Új hozzászólás Aktív témák