Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    válasz MPowerPH #252973 üzenetére

    A biciklis ruha engem sem érdekel. Nekem mondjuk sisakom sincs, ezért rossz volt olvasni a bukási történeteket. Hiába megyek városban, ha valami barom egyszer elüt, akkor a sisak hiánya szó szerint fájó lesz. Úgyhogy marad a körültekintő biciklizés.

    Fultonnal az a baj, hogy mindent túlgondol. Szerintem vett volna már outit, csak millió adat meg elmélet miatt nem tudja mit vegyen. Pedig ezt csak úgy lehet biztosra megtudni, ha elmegy egy olyan boltba vagy kiállításra, ahol fel lehet pattani a vasakra és tekerni velük. Mivel nekem sem volt országútim, ezért én sem tudnám hirtelen mekkora vázméret kell. Tippre L-XL, de a hosszú végtagjaim miatt inkább a nagyobb. Utána meg kell jópár kilométer mire kialakul, hogy elég hosszú vagy rövid a kormányszár, jó-e a nyereg stb. Pedig egy outi vagy egy Endurance gravel biztos, hogy sokat hozna neki a céljaihoz. Vagy kiderül, hogy nem is outi kellett volna hanem cross trekking (kiosztások miatt például) vagy fitness. ;]

    A nem engedheti magának is relatív, mert én sem egy összegben vettem biciklit hanem mindig legóztam. Sokak jobb így nekem, így kevesebb kompromisszumot kell kötni. Az alkatrészek meg jönnek mennek, most például a Suntour XCM megy apróra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák