Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz flash- #251393 üzenetére

    Szerintem user függő az egész, a topikgazdánk valszeg 1 órás lánc kefélésre mondaná, hogy az a minimum, nálam inkább úgy néz ki a dolog, hogy:

    - újrawaxolás előtt törlöm, de gyakran "elfelejtem"

    - "a smoove esőt mennyire birja?" - passz, nálunk a kisbótban Squirt waxok, mucoff wax, finish line waxok és talán bikeworx van, de szerintem a Smoove is kb. úgy működhet, mint a Squirt, ami nálam lazán bírta a sarazós havas, esős tekeréseket. A Mucoff az sajnos nem igazán szereti.

    - amikor nem forró waxolok, csak csepegtetőst használok, soha nem veszem le a láncot takarítani, vizet és tisztítószereket akkor lát, amikor bringát mosok

    Szerintem ha waxolsz, egy kis fekete szmötyi nem gond, ha van a hajtáson. Hogy miért? Azért, mert ebbe nem ragad bele a por, ez nem darál, nem eszi a hajtást, kizárólag esztétikai "probléma". Ráadásul annyira sosem lesz fekete, mint az olajtól.

    #251394 Dark Archon: +1 :DDD

    #251396 stickermajom: bármelyik bringás webshopban van valamilyen wax, a decathlonban is van, bár nem tudom milyen. Én most homemade waxot használok, olvasztott gyertyára öntöttem foltbenzint, összeráztam, hagytam hűlni és egy ideig le van tudva a dolog. Ha jól rémlik 600ft volt és többször annyi lett belőle, mint a Squirt.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák