Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz jjeahh #240846 üzenetére

    Irtam is, hogy ez kb. ilyen 10/8 -as arany lehet azok javara, akik inkabb lejtoznenek, vagy csak toljak a flow -t, ami nem endurozas. Nem veletlen az elektromos bringak ternyerese. Nincs kedvuk felfele tekerni(vagy egyaltalan), csak lejtoznenek es kirandulgatnak. Nem veletlen, hogy a 140mm+ rugozasu bringak kozott nyertek egy nem kis szeletet a tortabol.

    A megold mindent a gep alattaddal tudod mire gondolok? Ahogy kedves topikgazda is linkelte, van par lejto, ahol lepesben jon lefele. Ott ezekkel siman tempoban legurulsz, meg sem erzi a bringa, es te sem repulsz le rola.

    Hardtail pedig soha nem tunik el, olyan nincs. De jelenleg felhigul, van alternativa. Konnyebb terepre gravelt vesznek, a masik feluk pedig a rovid rugoutas fullyt. Nezz meg egy XC versenyt, mikkel indulnak a profik. :)

    En pudding vagyok, messze vagyok egy amator versenyzotol is. :N

    Ha mar gravel: Ma nagyon sajnaltam a csokat, lehetett latni, hogy valszeg most vette nem reg. Cipelte lefele Janos-hegyrol a hatan, baratja setalt mellette a korsetanyon. Valszeg ahogy Toobee -nal is, egy nagyobb szikla oldalrol megutotte a kereket, es azon a ponton betort berepedt a felni teljes oldala. :(
    Van itt a forumon is 2 pecsi srac, read only modban, remelem nem ok voltak. Ok is graveleznek, pont ezen a reszen szoktam latni oket. Sok idom nem volt megfigyelni oket, mar egyszer beszeltunk, jofejek, de ma eppen a pulzusommal voltam elfoglalva, nem maradt meg az arcuk.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák