Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Smile

    csendes tag

    válasz Fall-N #225913 üzenetére

    Sziasztok!
    A vesszőfutásom a lánccsere miatt folytatódik. Az itteni tanácsok alapján (köszönöm még egyszer mindenkinek!) sikerült beállítani, állványon szépen váltott, minden jónak tűnt. Múlt héten tudtam először kipróbálni, de újra előjött a csattogó hang.
    A közelben van egy kerékpár szerviz, oda eltoltam. A szerelő rendes volt, ránézett, először neki is minden rendben levőnek tűnt, aztán észrevette, hogy a váltó kanalában van egy fémlemez ami felett kellene futnia a láncnak, nálam az alatta volt... Itthon szétszedtem, átfűztem, visszaállítottam mindent az eredeti pozícióba, kipróbáltam állványon, minden szuper volt.
    Sajnos élesben még mindig csattan valami hátul. Van, hogy kilométereken keresztül gyönyörűen fut minden, aztán egymás után 2-3 csattanás. Úgy tűnik, hogy csak a 3 legkisebb fogaskeréknél jön elő, a többinél nem csinálja. Próbáltam a finomállítóval játszani, de csak rosszabb lett.
    Csináltam egy videót [link] , ez alapján valamit tipp? Ugrik a lánc, cserélni kell a fogaskeréksort is? Nekem nem tűnik kopottnak, de nincs összehasonlítási alapom…

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák