Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz ---Lasali--- #22384 üzenetére

    Kicsit nedvesebb aszfalton úgy csúszik a blokkolt hátsó kerék, hogy öröm nézni. Tavaly az egyik haveromnak naugyéztem, mert elkezdett építeni egy fixit. Menet közben rájött, hogy a mókuskerék nem az ő műfaja és inkább SS-t szeretne, de féket továbbra sem akar, így kontrás SS-t csinált.

    Én megmondtam neki, hogy ezt a műfajt hagyja meg a falujáró trekking bringáknak, amivel a nyugdíjasok járnak ki a szőlősbe. De nem, ő nem akart féket. Még azon a nyáron úgy összetörte magát, mert nem tudott megállni egy elé (szabálytalanul) kikanyarodó autó miatt, hogy a következő bringáról már nem spórolta ki, pedáns gyerek lévén most már elöl és hátul is van.

    Mondjuk a bukósisak viseléshez kell még esni egy nagyot, mert arra még nem sikerült rávenni. Mert hát szétmegy a haja amit olyan gondosan belőtt otthon, na meg egy fixi-SS-flaszterbetyár közösségben ki is nevetnék... Menő bringás olyat nem hord.

    (#22385) maummamut: "Ütöttek el párszor, mindig az autós volt a hibás..."

    Tök mindegy ki volt a hibás, nem azért vannak a biztonsági eszközök egy járművön, hogy Tőled védjék a többieket, hanem olykor Téged védjen a többiektől. Az autóban sem csak akkor nyílik a légzsák mikor Te okozol balesetet és az autóban sem azért van ABS, hogy csak akkor fogjon meg amikor Te okoznál vele balesetet, hanem olyankor is, mikor te vagy a vétlen.

    Sosem értettem egyébként a másokra mutogató érvelést. Tavaly lefejeltem egy másik bringást, olyan erővel csapódtam belé... ő volt a barom, mert körülnézés nélkül bejött elém. Örültem, hogy volt bukósisakom, mert ma lehet, hogy pelenkázni kéne és babakaját ennék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák