Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Ma szepen beszivtam, 2db defekt. A rossz, hogy csak 1db -ra voltam felkeszulve, maradt az, hogy atsetaltam a fel Mecseket. :((( Strava sajna bevitt a susnyasba az egyik regi banya terulet mellett, kodolva volt, hogy ott kapok egy tusket. A masodikat is lehet ott szedtem ossze. Azert durva, hogy vagodsz lefele foldes, koves uton 40 -el, es hirtelen a 2 m szeles ut egy kis osvennye szukul, szuros bokrokkal meg indakkal benove. Megallni eselytelen. Gondolom ott beszedtem a masodikat.

    Rossz terepismeret nelkul tekerni, mert nagyon sok az elag. Vagy keresek pajtasokat, akikkel elmehetek parszor, vagy tenyleg elkezdek utvonalat tervezni.(bar ezek alapjan az is lutri, mert vagy a susnyasba visz, vagy az ut keresztbe le van zarva villanypasztorral egy szakaszon)

    50km utan setalhattam meg 20 -at az erdoben. :o

    Mi is a neve annak a defektgatlo keszitmenynek, amit a belsobe fujva a tuskek utotte lyukak ellen vedelmet nyujt? Veszek olyat, meg rendelek 2 par betetet, es friss olajat a fekekbe, szerintem az elmult par honap nagyon huzos volt nekik. Foleg ha fent van a kislany is, meg az ulese, akkor mar csak a plusz suly is oriasi kihivas ele allitja oket. Hiaba, ez nem downhill fek.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák