Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Csokicsibesz #191307 üzenetére

    Ugyan úgy fel tudod ütni a felnit, attól függetlenül, hogy nincs benne belső.
    Persze. A jelenség megvan, főleg TL nyomással. Én amellett érvelek, hogy nem kell úgy félni tőle mint a tűztől. Kb olyan, mint mikor felütközik a villa. Na bumm. Semmi nem történt, mész tovább.
    Ahhoz extrém igénybevétel kell, hogy tönkretegyél egy jó felnit. Pl szegélyre ugrani leeresztett gumival trial közben. Vagy Red Bull urban DH futamon a rámpa élére érkezni telibe a kerékkel.
    Attól, hogy átmész egy fagyökéren és kicsit eléri a felnit, attól nem történik semmi. Koppan, oszt mész tovább. Belsővel is volt már pár becsípődésem, és a felninek soha nem volt semmi baja, pedig az nem TL nyomáson volt. :N
    Viszont ha szegélynek verem oda (egyszer volt ilyen is, "English bunny hop" után a hátsó telibe verte a járdaszegélyt), akkor meg belsővel is felvered a felnit, ha olyan kicsi a felület, hogy nem tompít eleget a gumi. Ekkor a TL ugye nem fogja tartani a levegőt az igaz, de még ez is javítható többnyire. Kajak használhatatlanra törni egy felnit, azt rendeltetésszerű használattal nemigen lehet kivitelezni szerintem. Max ha baleseted van (mint az említett Red Bull futamon, aminek nem találom a videóját), de akkor meg teljesen mindegy mekkora nyomáson.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák